Bedrijfsevenementen in Rotterdam

- Selecteer categorie -
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsevenementen in Rotterdam

Op zoek naar een fantastische beleving in Rotterdam? Dan bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Wij organiseren verschillende teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes in Rotterdam. Ons doel: zorgen dat u een fantastische dag beleeft.

Teambuilding in Rotterdam

Voor collega’s die elkaar op een andere manier willen leren kennen, bedrijven die beter samen willen werken en voor mensen die een geweldige activiteit willen beleven, realiseren wij diverse teambuilding activiteiten. Wij geloven dat teambuilding onmisbaar is voor succesvolle bedrijven. Daarom zorgen wij dat onze teambuilding activiteiten bijdragen aan de sfeer op de werkvloer. Daarnaast garanderen we dat iedereen een leuke dag heeft. Dat is onze kracht!

Wij verzorgen zowel teambuilding activiteiten op het water als teambuilding activiteiten in de stad. Dat maakt ons aanbod divers. U kunt bijvoorbeeld met 80 kilometer per uur over de Maas varen, maar ook een dropping in de stad behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes in Rotterdam

Voor wie een gezellig, spectaculair of avontuurlijk dagje met collega’s wil beleven zijn onze bedrijfsuitjes een uitkomst. Wij organiseren bedrijfsuitje die uw medewerkers en klanten zich blijven herinneren. Door ons brede aanbod zorgen wij dat we uw verwachting overtreffen. Geniet van een heerlijke rondvaart door de Rotterdamse havens of test je kennis tijdens een sportsquiz in de sportsbar. Wij organiseren zowel bedrijfsuitjes op het water als bedrijfsuitjes in de stad. Vaar door Rotterdam op een bijzonder schip of verken Rotterdam op de step. Met ons diverse aanbod zit er voor elke groep een leuk evenement tussen

Unieke vergaderarrangementen, workshops en quiz Ook wanneer u op zoek bent naar unieke vergaderlocaties, afgewisseld met bijzondere activiteiten bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Verder organiseren wij geregeld workshops en quizzen als bedrijfuitje. Zoekt u maatwerk voor uw bedrijfsuitje? Ook dat is mogelijk. Zo organiseren wij personeelsuitjes op maat, maar ook relatie events, meetings, kick-offs en incentives organiseren wij speciaal voor u.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was een geweldige dag! Mijn doel is bereikt..de 020-ers zijn fan geworden van Rotterdam;-) Jullie instructeur Ben deed het hartstikke leuk, ik vond het vooral heel prettig dat het op een volwassen manier werd gedaan. Super route en leuke opdrachten. Dus ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geslaagde dag!

KLM, Amsterdam