Teamuitje Rotterdam

Teamuitje Rotterdam
 • Teamuitje Rotterdam
 • Personeelsuitje Rotterdam
 • Teambuilding Rotterdam
 • Bedrijfsuitje Rotterdam
- Selecteer subcategorie -
  Toon alle arrangementen

  Bent u op zoek naar een leuk teamuitje in Rotterdam? Dan bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Wij verzorgen allerlei verschillende uitjes in Rotterdam en omstreken. U kunt denken aan ontdekkingstochten door het centrum of genieten op het water. Er zijn genoeg mogelijkheden om uw team te versterken. Daarnaast kunnen wij ook verschillende pakketten op maat voor u maken als u dit wenst. We vertellen u graag meer over de voordelen en opties voor leuke Rotterdamse teamuitjes.

  Varen over de Rotterdamse Maas

  De stad Rotterdam is onbegrensd qua mogelijkheden. Naast de indrukwekkende havens, de vele binnen wateren en de Maas, kent Rotterdam veel mooie bezienswaardigheden. Daarnaast is de stad ontzettend levendig en is mede daarom ook mateloos populair geworden. Wij laten u graag zien hoe Rotterdam er vanaf het water uitziet met onze vaaruitjes. Zo kunt u er bij ons voor kiezen om een teamuitje in Rotterdam door te brengen vanaf het water. Doet u mee aan een sloepentocht? Of kiest u ervoor om met 80 kilometer per uur over de Maas te varen? Beleef Rotterdam aan boord van één van onze privé salonboten en maak een vaartocht experiencedoor de havens en langs de skyline van Rotterdam. Heeft u collega's die liever met beide benen aan land blijven? Voor iedereen hebben we een geschikt teamuitje in Rotterdam.

  Teamuitje Rotterdam: Op ontdekkingstocht

  Wilt u liever een teamuitje in het centrum van de stad? Wij bieden u een breed scala aan teamuitjes in Rotterdam, midden in het centrum aan. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om één van onze citygames te spelen in de stad. Daarnaast kunt u ook met een Tuk Tuk de stad leren verkennen tijdens onze Tuk Tuk Challenge! U maakt dan op een ontspannen manier kennis met alle highlights van Rotterdam. U kunt hierbij denken aan de Markthal, de Euromast, de Erasmusbrug en de wereldberoemde Kubuswoningen. Wilt u liever zelf op uw gemak kijken welk teamuitje in Rotterdam u aanspreekt? Op onze website vindt u overzichtelijk alle activiteiten die er zijn!

  Combineren met een vergadering

  Wilt u als bedrijf een vergadering combineren met een leuk teamuitje? Ook zo'n evenement verzorgen wij met veel plezier voor u. Een bedrijfsuitje werkt erg goed voor de teambuilding. Allereerst zorgen we ervoor dat u vergadert op een inspirerende locatie. Uiteraard bekijken we samen met u welke locaties het best passen bij uw organisatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle faciliteiten die u nodig heeft voor een goede vergadering aanwezig zijn. Daarin speelt ook de catering een belangrijke rol. In overleg bepalen wij samen met u de juiste invulling van de hapjes gedurende de vergadering! Naast een inspirerende vergaderlocatie zorgen we natuurlijk ook voor de ontspanning. Combineer uw vergadering of meeting met een leuke activiteit naar keuze en uw team zal er zeker van genieten. 

  De 8 voordelen van een teamuitje?

  Een dag op pad met je team is leuk en gezellig. Daarnaast levert het allerlei verschillende voordelen op. Dit zijn er dusdanig veel, dat we ze op een rijtje hebben gezet. Hieronder is weergegeven waarom een teamuitje in Rotterdam zo’n goed idee is.

  • Elkaar beter leren kennen: Veel teams veranderen na verloop van tijd van samenstelling. Er gaat iemand met pensioen, naar een andere stad of een andere functie binnen het bedrijf bijvoorbeeld. Tegelijkertijd komen er andere collega’s bij. Een stagiair, een junior of juist een nieuwe senior medewerker. Door een teamuitje in Rotterdam leert iedereen elkaar beter kennen en wordt het team hechter.
  • Verbetering teamgeest: In lijn met het vorige voordeel ligt een verbeterde teamgeest. Tijdens een teamuitje gaat het hele team samen op stap en gaan jullie bijvoorbeeld ook samenwerken om opdrachten te volbrengen op een leuke manier. Zo kan het team na een teamuitje nóg beter samenwerken.
  • Nieuwe inspiratie opdoen: Originele activiteiten, een inspirerende of vooral erg mooie locatie, deze dingen zorgen er allemaal voor dat er nieuwe ideeën en inspiratie ontstaan. Daar plukt het bedrijf te vruchten van, wanneer het team na hun teamuitje weer vol nieuwe energie aan de slag gaat. 
  • Combinatie met vergadering: Een belangrijke of spannende vergadering is uitstekend te combineren met een teamuitje. Op deze manier is er naast werk ook ruimte voor ontspanning, waardoor de vergadering zelf ook beter verloopt. Wanneer u hiervoor kiest kunt u bij ons precies aangeven wat uw doelen zijn. We spelen daar graag op in. 
  • Medewerkers belonen: Een langlopend project dat met succes is afgesloten of een team dat nooit klaagt wanneer zij moeten overwerken, die mensen mogen best eens in het zonnetje worden gezet. Een teamuitje in Rotterdam is dan een leuke manier om dit voor hen te doen. Zij kunnen genieten van een ontspannen dag en voelen zich gewaardeerd. 
  • Fiscaal aftrekbaar: Wist u dat teamuitjes fiscaal aftrekbaar zijn? Dit betekent dat het naast leuk ook nog eens fiscaal voordelig is om op deze manier iets voor uw collega’s te organiseren. 
  • Betere omgang tussen team en management: Het is altijd leuk wanneer het management deelneemt aan een teamuitje. Het valt op dat de omgang tussen een team en het management stroef kan zijn, maar al na het eerste uurtje samen in een ontspannen omgeving zien we dit sterk afnemen. Zo verbetert de omgang tussen uw team en het management. 
  • Leuke herinneringen: Een voordeel dat niet in geld uit te drukken is. De herinneringen die het team overhoudt aan het leuke teamuitje blijven nog lang hangen. Er wordt nog lang over nagepraat, waardoor het teamuitje ook na afloop waardevol blijft! U kunt bijvoorbeeld eens de foto’s laten zijn tijdens de vrijdagmiddagborrel. 

  Een goede sfeer is de basis voor uw succes

  Ieder team heeft behoefte aan een goede sfeer. Dit is immers de basis van een succesvolle organisatie. Pegasus Events helpt u graag om deze goede sfeer te behouden en te verbeteren tijdens het personeelsuitje. Dit doen wij door een teamuitje voor u te organiseren welke u en uw collega’s nooit meer zullen vergeten. Samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat u een uniek teamuitje beleeft wat volledig aansluit bij uw wensen. Bent u benieuwd naar wat eerdere klanten van de teamuitjes in Rotterdam vonden? Bekijk dan eens onze recensies. Hier vindt u onafhankelijke meningen van eerdere klanten die gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

  Teamuitje Rotterdam boeken?

  Wilt u een onvergetelijk teamuitje in Rotterdam door Pegasus Events laten organiseren? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor meer informatie over de verschillende teamuitjes. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die er zijn. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website. In alle gevallen zullen wij u zo snel mogelijk te woord staan, zodat we uw vragen zo goed mogelijk kunnen beantwoorden. 

  Nieuwsbrief

  Ervaringen met Pegasus Events

  Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

  Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn