Teamuitje Rotterdam

Teamuitje Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
- Selecteer subcategorie -
Toon alle arrangementen

Bent u op zoek naar een leuk teamuitje in Rotterdam? Dan bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Wij verzorgen allerlei verschillende teamuitjes in Rotterdam en omstreken. Gaan u en uw team via een Tablet citygame Rotterdam verkennen? Of kiest u toch voor een sloepentocht? Mogelijkheden zijn er in ieder geval genoeg. Daarnaast kunnen wij ook verschillende pakketten op maat voor u aanbieden. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een leuk teamuitje Rotterdam? Lees dan snel verder!

Een uitje op het water

De stad Rotterdam is onbegrensd qua mogelijkheden. Naast de indrukwekkende havens, de vele binnen wateren en de Maas, kent Rotterdam veel mooie bezienswaardigheden. Wij laten u graag zien hoe Rotterdam er vanaf het water uitziet. Zo kunt u er bij ons voor kiezen om een teamuitje in Rotterdam door te brengen vanaf het water. Doet u mee aan een sloepentocht? Of kiest u ervoor om met 80 kilometer per uur over de maas te varen? Beleef Rotterdam aan boord van één van onze privé salonboten en maak een vaartocht experience door de havens en langs de skyline van Rotterdam. Voor iedereen is er wel een leuk teamuitje op het water te vinden.

Verken de stad met één van de leuke activiteiten in het centrum

Wilt u liever een teamuitje in het centrum van de stad? Wij bieden u een breed scala aan teamuitjes Rotterdam middenin het centrum aan. U kunt ervoor kiezen om één van onze citygames te spelen in de stad. Ook kunt u met een Tuk Tuk de stad Rotterdam leren verkennen. U maakt dan op een ontspannen manier kennis met alle highlights van Rotterdam. U kunt hierbij denken aan de Markthal, de Euromast, de Erasmusbrug en de wereldberoemde Kubuswoningen. Wilt u liever zelf op uw gemak kijken welk teamuitje in Rotterdam u aanspreekt? Op onze website vindt u overzichtelijk alle activiteiten die er zijn!

Stel zelf uw teamuitje samen!

Wilt u een teamuitje helemaal naar uw smaak samenstellen? Bekijk dan eens onze menukaart. Hier kunt u kiezen uit verschillende gangen en zo uw dag helemaal zelf samenstellen. U kunt dan zelf kiezen hoe het voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht eruit komt te zien! Daarnaast bepaalt u zelf het thema van de dag. U heeft de keuze uit vijf verschillende thema’s. Staat er iets niet op de menukaart wat u wel zou willen? Dat is geen enkel probleem. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden om buiten de kaart om een teamuitje te organiseren in Rotterdam, dat is a la carte Rotterdam!

Combineer een vergadering met een leuk teamuitje

Wilt u als bedrijf een vergadering combineren met een leuk teamuitje? Ook dit verzorgen wij met veel plezier voor u een bedrijfsuitje, werkt erg goed voor de teambuilding. Allereerst zorgen we ervoor dat u vergadert op een inspirerende locatie. Uiteraard bekijken we samen met u welke locaties het best passen bij uw organisatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle faciliteiten die u nodig heeft voor een goede vergadering aanwezig zijn. Ook de catering speelt een belangrijke rol, in overleg bepalen wij een juiste invulling van de hapjes gedurende de vergadering! Naast een inspirerende vergaderlocatie zorgen we ook voor de ontspanning. Combineer uw vergadering of meeting met een leuke activiteit naar keuze.

Een goede sfeer is de basis voor uw succes

Ieder team heeft behoefte aan een goede sfeer. Dit is immers de basis van een succesvolle organisatie. Pegasus Events helpt u graag om deze goede sfeer te behouden en te verbeteren tijdens het personeelsuitje. Dit doen wij door een teamuitje voor u te organiseren welke u en uw collega’s nooit meer zullen vergeten. Samen met ons enthousiaste team zorgen we ervoor dat u een uniek teamuitje beleeft wat volledig aansluit bij uw wensen. Bent u benieuwd naar wat eerdere klanten van de teamuitjes in Rotterdam vonden? Bekijk dan eens onze recensies. Hier vindt u onafhankelijke meningen van eerdere klanten die gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

Neem contact ons met op

Wilt u een onvergetelijk teamuitje Rotterdam door Pegasus Events laten organiseren? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor meer informatie over de verschillende teamuitjes. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die er zijn. U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website. In alle gevallen zullen wij u zo snel mogelijk te woord staan.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

In juni 2017 hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht