Incentive reis

Beloning op maat met unieke reizen

Incentive Reis

Een incentive is dé manier om de mensen met wie u werkt gemotiveerd te houden. Dit geldt zowel voor medewerkers als voor klanten. Wij maken uw incentive of jubileumevent tot een memorabele beleving, een reis waar de deelnemers nog lang en met plezier aan terugdenken. Uiteraard zijn uw wensen en budget uitgangspunt voor ons, net als kwaliteit en ontzorgen. Maar het leukste vinden wij: u verrassen! De mensen van Pegasus Events zijn uw adviseur en co-piloot op weg naar een onvergetelijke ervaring, in Nederland en daarbuiten!

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden

Wilt u een incentive of jubileum reis laten organiseren door Pegasus Events? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We onderzoeken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wij zorgen voor een reis op maat die u en uw medewerkers nog lang bij zal blijven.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Na een hartelijk ontvangst met korte uitleg onder de schaduw van de Euromast zijn we in 2 groepen op pad gegaan. Met een zonovergoten strakblauwe hemel gingen de 5 groepen met de supersnelle, maar altijd te korte Watertaxi rit naar het dropping punt. Na een tocht van 2-3 uur met allerlei leuke opdrachten tijdens deze GPS speurtocht, eindigden we in een gezellig, intiem maar lekker restaurant.

Corbion, Gorinchem