Incentive

Beloning op maat met unieke reizen en uitjes

Incentive

Bij Pegasus Events bieden we mooie mogelijkheden aan voor incentive reizen. Een incentive is een beloning die wordt toegezegd voor het moment waarop een bepaalde doelstelling of mijlpaal wordt behaald. Incentive reizen zijn mogelijk door heel Europa. Krijg hieronder inspiratie door een greep uit onze mogelijkheden.

Wat een incentive voor uw werknemers kan betekenen

Een incentive dient meestal ter motivatie. U weet dat uw medewerkers hard aan de slag zullen gaan om bepaalde doelstellingen over ingewikkelde projecten succesvol te behalen of af te ronden. Uiteraard worden zij maandelijks beloond met hun salaris, maar in de voorgenoemde situaties kan het zo zijn dat u hen extra wilt belonen. Een incentive is dan de perfecte oplossing. Uw medewerkers kunnen ernaar uitkijken en terwijl ze hard werken alvast genieten van de voorpret. Wanneer het dan eindelijk zover is maken jullie er samen een mooie dag van om het behaalde succes te vieren. Klinkt dat niet fantastisch?

Wat is een incentive?

Het lijkt wellicht een apart woord: incentive. De synoniemen die ervoor bestaan scheppen wat meer duidelijkheid. Dit zijn woorden zoals prikkel en drijfveer, oftewel hetgeen waarvoor mensen aan de slag gaan! Een incentive is dus een beloning in het vooruitzicht, die vrijkomt wanneer bepaald gedrag wordt vertoond.

Bestemmingen en uitjes

Bij Pegasus Events trekken we het idee van een incentive breder en hebben we allerlei opties om uw incentive tot een succes te maken. Hieronder vindt u een greep uit die opties, om u een idee te geven van de mogelijkheden die we bieden als incentive bedrijf.

 • Incentives in Rotterdam

Pegasus Events heeft verschillende stadsgidsen die u mee kunnen nemen op een culinaire reis door Rotterdam. De stad is rijk aan allerlei culinaire hotspots van delicatessen tot aan streetfood. Onze gidsen nemen je hierin mee en laten je de lekkerste dingen proeven! Combineer dit bijvoorbeeld met een literaire stadswandeling en er ontstaat een prachtig incentive.

  • RIB Adventure

  RIB staat voor Rigid Inflatable Boat en avontuur staat voor hetgeen u zult beleven wanneer u voor deze incentive kiest! Door het lichte gewicht van de bootjes halen deze snelheden tot wel 80 kilometer per uur, waarbij de adrenaline door uw lijf raast. Deze incentive zullen uw collega’s niet snel vergeten.

  • Sloepenspeurtocht

  Misschien klinkt een dag op het water goed maar bent u niet op zoek naar adrenaline. In dat geval is onze sloepenspeurtocht ideaal. U bestuurt zelf de elektrische sloep en gaat het water van de Bergse Plassen in Hillegersberg op. Aan de hand van een tablet met GPS bepaalt u zelf de route en gaat u aan de slag met de foto opdracht. Wie gaat er naar huis met de hoofdprijs?

  • Buitenlandse incentives

  Altijd al eens een buitenlandse incentive willen meemaken? Deze reizen buitenland Nederland zijn populair onder de Rotterdamse ondernemers. Zo gingen veel bedrijven u al voor met onze reizen naar onder andere Dublin, Valencia en Dubrovnik. Daarnaast hebben we nog veel meer buitenlandse bestemmingen in ons assortiment.

  Voordelen incentive

  Incentives bieden allerlei voordelen, naast het plezier op de dag zelf. Hieronder geven we enkele voorbeelden.

  • Omzet verhogend

  Met een mooie beloning voor ogen stijgt de motivatie van uw medewerkers. Op die manier krijgen zij in dezelfde tijd meer voor elkaar, komen ze tot nieuwe ideeën en inzichten en werken ze gemakkelijker met elkaar samen. Dit alles heeft een positieve invloed op uw omzet.

  • Meest effectieve beloning

  Een bonus in geld wordt vaak niet echt gezien als een beloning. Een onvergetelijke ervaring daarentegen wel! Daarnaast geeft een beloning in de vorm van geld vaak een kortstondig geluksmoment. Een beloning in de vorm van bijvoorbeeld een buitenlandse reis geeft Een incentive is daarom misschien wel de meest effectieve beloning die u uw medewerkers kunt geven.

  • Ziekteverzuim verlagen

  Tevreden personeel is gezond personeel. Het is reeds bewezen dat mentale gezondheid invloed heeft op de fysieke gezondheid. Een incentive draagt hieraan bij door uw medewerkers op de juiste manier te belonen en een mooi ontspanningsmoment te bieden.

  • Teambuilding

  Een dag op stap met uw collega’s is altijd goed voor de teamgeest, zeker wanneer u bijvoorbeeld voor een van onze gezellige en spannende speurtochten kiest. Daarnaast werken uw collega’s samen naar deze beloning toe, waardoor zij tijdens het werk ook aan teambuilding doen.

  Incentive bedrijf: Samen de mogelijkheden bespreken

  Wilt u een incentive of jubileum reis laten organiseren door een incentive bedrijf als Pegasus Events? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We onderzoeken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wij zorgen voor een reis op maat die u en uw medewerkers nog lang bij zal blijven.

  Nieuwsbrief

  Ervaringen met Pegasus Events

  Op zoek naar een leuk uitje, geschikt voor iedereen? Kies dan voor de Tuk Tuk Challenge van Pegasus Events! Leuke enthousiaste begeleiding en leuke ervaring om zo een stad op een totaal andere wijze te leren kennen. Het 'wedstrijd element' maakt het extra leuk.

  Actemium, Dordrecht