Incentive reis

Beloning op maat met unieke reizen

Incentive Reis

Een incentive is dé manier om de mensen met wie u werkt gemotiveerd te houden. Dit geldt zowel voor medewerkers als voor klanten. Wij maken uw incentive of jubileumevent tot een memorabele beleving, een reis waar de deelnemers nog lang en met plezier aan terugdenken. Uiteraard zijn uw wensen en budget uitgangspunt voor ons, net als kwaliteit en ontzorgen. Maar het leukste vinden wij: u verrassen! De mensen van Pegasus Events zijn uw adviseur en co-piloot op weg naar een onvergetelijke ervaring, in Nederland en daarbuiten!

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden

Wilt u een incentive of jubileum reis laten organiseren door Pegasus Events? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We onderzoeken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wij zorgen voor een reis op maat die u en uw medewerkers nog lang bij zal blijven.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Mijn collega’s hebben het uitje als zeer positief ervaren. Voordeel van de bingo is dat hij eigenlijk voor een ieder te doen is en dat mensen er een eigen invulling aan kunnen geven (competitief, rustig aan doen of er een lekkere wandeling van maken). Het materiaal was prima in orde en ook de wijze waarop Mike eea bracht droeg er zeker bij aan het enthousiasme. De tocht met de watertaxi maakte het voor de meesten wel helemaal af.

Politie, Rotterdam