Incentive reis

Beloning op maat met unieke reizen

Incentive Reis

Een incentive is dé manier om de mensen met wie u werkt gemotiveerd te houden. Dit geldt zowel voor medewerkers als voor klanten. Wij maken uw incentive of jubileumevent tot een memorabele beleving, een reis waar de deelnemers nog lang en met plezier aan terugdenken. Uiteraard zijn uw wensen en budget uitgangspunt voor ons, net als kwaliteit en ontzorgen. Maar het leukste vinden wij: u verrassen! De mensen van Pegasus Events zijn uw adviseur en co-piloot op weg naar een onvergetelijke ervaring, in Nederland en daarbuiten!

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden

Wilt u een incentive of jubileum reis laten organiseren door Pegasus Events? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We onderzoeken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wij zorgen voor een reis op maat die u en uw medewerkers nog lang bij zal blijven.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk