Beleef Rotterdam! Unieke belevingen voor bedrijfsuitjes

Beleef Rotterdam

Rotterdam bruist! Rotterdam is een stad die anders is dan andere steden. Beleef Rotterdam op een unieke wijze! Rotterdam staat niet voor niets bekend om zijn moderne architectuur. Rotterdam is daarom zeker geschikt voor leuke en bijzondere bedrijfsuitjes en teambuilding arrangementen.

In de zomer ontdekt u Rotterdam met een interactieve tabletgamesloepenspeurtocht of Tandem Challenge. Sluit je bedrijfsuitje af met een gezellige privé vaartocht langs de havens en skyline en geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Naast de activiteiten op het water, komt u op het land nog meer te weten over Rotterdam. Ga op pad met onze stadsfanaten om Rotterdam te ontdekken tijdens een Beleef Bike Tour en ontdek de meest bijzondere plekken die Rotterdam rijk is. Of ga voor het arrangement Quiz & Dine! U wordt ontvangen door onze enthousiaste pubquiz master in het Rotterdamse scheepvaartkwartier waar een lekker drankje en hapje op u staat te wachten. Een leuk avondprogramma waarbij gezelligheid en sfeer naadloos aansluiten bij kennis en teamspirit tijdens de pubquiz!

Neemt u contact met ons op via de chat of telefonisch via +31(0)10-413 59 51.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zoek naar een leuk uitje, geschikt voor iedereen? Kies dan voor de Tuk Tuk Challenge van Pegasus Events! Leuke enthousiaste begeleiding en leuke ervaring om zo een stad op een totaal andere wijze te leren kennen. Het 'wedstrijd element' maakt het extra leuk.

Actemium, Dordrecht