Meeting Kennis vergaren op bijzondere locaties

Meeting

Dagelijks vergaderen we met z’n allen heel wat. Maar hoeveel van deze meetings blijven u ook echt bij? Lang niet allemaal! In veel gevallen is dat niet erg, maar soms is het extra belangrijk dat iedereen aandacht heeft, gefocust blijft en met goede input komt. Een meeting op maat is hiervoor de oplossing!

Waarom een meeting op maat?

Altijd maar vergaderen in datzelfde hok, daar worden uw ideeën niet beter op. Voor nieuwe ideeën is het belangrijk om nieuwe indrukken op te doen. Dat kan tijdens een inspirerende vergadering. Een uitgebreide vergadering op een mooie locatie helpt om tot nieuwe inzichten en goede ideeën te komen. Zeker wanneer u vergadert met relaties of klanten en het gaat over grote contracten, draagt een fijne omgeving bij aan de sfeer en de uitkomst van de meeting. Ook wanneer u nieuwe producten intern presenteert, komt uw presentatie beter over op een locatie buiten uw eigen kantoor.

Pegasus Events organiseert daarom meetings op maat. Deze zijn helemaal naar uw wensen in te vullen. Wij ontzorgen u tijdens uw meeting, zodat u zich kan focussen op de inhoud. Om te beginnen zorgen wij voor een mooie en inspirerende vergaderlocatie met de juiste faciliteiten. Naast de locatie zorgen wij ook voor inspirerende activiteiten die zorgen voor enthousiasme en positieve energie. Break out sessies om tot nieuwe inzichten te komen, diners, social events en zelfs overnachtingen: Met een meeting op maat is het helemaal naar uw wens in te vullen.

Andere events op maat

Naast meetings op maat organiseert Pegasus Events ook relatie events en kick-off events. Ook incentive uitjes en een personeelsweekend organiseren wij graag voor u op maat. Zo heeft u een dag die aansluit op uw doelen en wensen. Ook tijdens onze bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten houden wij zo veel mogelijk rekening met uw doelen en wensen. Alles wat we doen, doen we vanuit een missie: zorgen dat u een dag beleeft om nooit te vergeten!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland