Meeting Kennis vergaren op bijzondere locaties

Meeting

Dagelijks vergaderen we met z’n allen heel wat. Maar hoeveel van deze meetings blijven u ook echt bij? Lang niet allemaal! In veel gevallen is dat niet erg, maar soms is het extra belangrijk dat iedereen aandacht heeft, gefocust blijft en met goede input komt. Een meeting op maat is hiervoor de oplossing! Bij Pegasus Events zijn we gespecialiseerd in het organiseren van een unieke meeting. Wilt u een unieke meeting laten organiseren? Op deze pagina geven we u meer informatie!

Waarom een meeting op maat?

Altijd maar vergaderen in datzelfde hok, daar worden uw ideeën niet beter op. Voor nieuwe ideeën is het belangrijk om nieuwe indrukken op te doen. Dat kan tijdens een inspirerende vergadering. Een uitgebreide vergadering op een mooie locatie helpt om tot nieuwe inzichten en goede ideeën te komen. Zeker wanneer u vergadert met relaties of klanten en het gaat over grote contracten, draagt een fijne omgeving bij aan de sfeer en de uitkomst van de meeting. Ook wanneer u nieuwe producten intern presenteert, komt uw presentatie beter over op een locatie buiten uw eigen kantoor. In dit proces denken we graag met u mee!

De juiste locatie en inspirerende activiteiten

Pegasus Events organiseert daarom meetings op maat door het gehele land. Deze zijn helemaal naar uw wensen in te vullen. Wij ontzorgen u tijdens uw meeting, zodat u zich kan focussen op de inhoud. Om te beginnen zorgen wij voor een mooie en inspirerende vergaderlocatie met de juiste faciliteiten. Naast de locatie zorgen wij ook voor inspirerende activiteiten die zorgen voor enthousiasme en positieve energie. Break out sessies om tot nieuwe inzichten te komen, diners, social events en zelfs overnachtingen: Met een meeting op maat is het helemaal naar uw wens in te vullen.

Inspiratie op doen? Lees onze cases!

Wilt u een unieke meeting laten organiseren en bent u benieuwd hoe dit eruit kan zien? Lees dan één van onze cases! U krijgt hier een goed beeld van de mogelijkheden die er zijn voor uw organisatie. Daarnaast kunt u inspiratie op doen voor uw eigen meeting op maat.

Waarom een unieke meeting laten organiseren door Pegasus Events?

Bij Pegasus Events doen we er alles aan om uw meeting succesvol en effectief te laten verlopen. We geloven er namelijk in dat enthousiaste en betrokken werknemers in een organisatie bijdragen aan het succes. Een unieke meeting laten organiseren door Pegasus Events kan dan ook het verschil maken. Ons doel is om de meeting tot een succes te maken die u en uw collega’s niet snel meer zullen vergeten. Daarnaast weten wij uw wensen perfect te vertalen naar de praktijk. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat de unieke meeting past bij de identiteit van uw organisatie.

Andere events op maat

Naast meetings op maat organiseert Pegasus Events ook relatie events en kick-off events. Ook incentive uitjes en een personeelsweekend organiseren wij graag voor u op maat. Zo heeft u een dag die aansluit op uw doelen en wensen. Ook tijdens onze bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten houden wij zo veel mogelijk rekening met uw doelen en wensen. Alles wat we doen, doen we vanuit een missie: zorgen dat u een dag beleeft om nooit te vergeten!

Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u een unieke meeting laten organiseren door Pegasus Events? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u wat alle mogelijkheden zijn voor uw organisatie. Vervolgens zullen wij u een passend aanbod doen wat volledig past bij de wensen en budget. Neem daarom contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die er zijn voor een unieke meeting!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk