Kick-off meeting Spetterend begin van uw projecten

Kick-off meeting

Een kick-off (of kick-off meeting) is een evenement wat wordt ingezet om deelnemers te informeren, te enthousiasmeren en te betrekken om bepaalde organisatiedoelen te bereiken. Informeren schept het kader zodat deelnemers weten waarover het gaat. Enthousiasmeren is nodig om draagvlak voor de plannen te creëren. Om het draagvlak te behouden en tenslotte te verstevigen, is het van belang om deelnemers te betrekken bij de doelen. Dit laatste kan worden gestart bij de kick-off meeting maar is met name een continue onderdeel van de realisatie van de doelen. Een kick-off event is kortom de start van een project met als kernwaarden positiviteit, energie en inhoud. Wilt u een kick-off meeting laten organiseren? Dan bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Op deze pagina geven wij u alle informatie over de mogelijkheden die er zijn. Lees daarom snel verder.

Kick-off meeting met Pegasus Events

Met de ruime ervaring op dit gebied, draagt Pegasus Events graag bij aan het realiseren van een succesvolle meeting. De inhoud bepaald uzelf, de rest is voor ons. Wij ontzorgen met de juiste sfeer, locatie, middelen en activiteiten. Ons doel: u kick-off maken tot een "event to remember", zodat niet alleen u, maar zeker ook de deelnemers de doelen van uw organisatie blijven herinneren.

Kick-off op maat

Met een kick-off op maat is alles mogelijk. Zo kunnen we er voor zorgen dat de kick-off past bij uw organisatie en uw doelen ten goede komt. Het aantal deelnemers maakt hier bij niet uit. Door onze ervaring en professionele aanpak organiseren wij een kick-off die mensen zich blijven herinneren en die hen motiveert de gestelde doelen te bereiken. We vinden het belangrijk dat de uitgangspunten die u aan ons kenbaar maakt, gerealiseerd worden in de praktijk. Wilt u bijvoorbeeld een ruime plenaire zaal? Of vindt u het belangrijk dat het diner tiptop in orde is? Wanneer u uw wensen aan ons kenbaar maakt doen wij er alles aan om dit voor u in de praktijk te brengen.

Andere activiteiten op maat

Is een kick-off event niet nodig, maar bent u wel op zoek naar een personeelsweekend op maat? Of zoekt u een fantastische dag met uw relaties tijdens een relatie event? Ook dan staat Pegasus Events voor u klaar. Hetzelfde geldt wanneer u een bijzondere meeting of incentive zoekt. Wij organiseren deze events speciaal voor u op maat. Liever teambuilding of een bedrijfsuitje? Wij hebben een groot aanbod aan verschillende activiteiten op het land en op het water. Bekijk daarom eens alle mogelijkheden die er zijn. Op onze website vindt u informatie over alle mogelijkheden die er zijn. Daarnaast zijn wij uw ‘destination management company’ (DMC) in Rotterdam.

Case studie

Bent u benieuwd hoe eerdere klanten van ons een kick-off meeting hebben ervaren? Lees dan de verschillende cases op onze website. U krijgt hier een goed beeld van hoe een kick-off meeting die door Pegasus Events wordt verzorgd, eruit kan zien. Daarnaast kunt u natuurlijk ook inspiratie op doen voor uw eigen kick-off meeting!

Waarom kiezen voor Pegasus Events?

Bij Pegasus Events geloven we erin dat wanneer mensen binnen een organisatie enthousiast en betrokken zijn, de organisatie haar doelen behaald. We doen er tijdens onze evenementen dan ook alles aan om deze betrokkenheid te versterken. Blije gezichten en goede resultaten zijn voor ons iedere dag de drijfveer om uw bedrijfsevenement tot een succes te maken. We doen er daarom alles aan om gave bedrijfsevenementen te organiseren die voor uw organisatie het verschil maken.

Laat een kick-off meeting organiseren door Pegasus Events

Wilt u een kick-off meeting laten organiseren door Pegasus Events? We bekijken graag samen met u welke mogelijkheden ervoor uw bedrijf zijn. Neem daarom eens vrijblijvend contact met ons op. Onze kick-off meeting experts zullen er alles aan doen om er een onvergetelijk evenement van te maken waarmee we uw medewerkers motiveren om de gestelde doelen te behalen! Wilt u liever eerst met ons brainstormen? Uiteraard kunt u daarvoor ook contact met ons opnemen. We denken graag met u mee.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn