Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
- Selecteer subcategorie -
  • Workshops
  • Wereldhavendagen
  • Bedrijfsuitje op het water
  • Bedrijfsuitje in de stad
Toon alle arrangementen

Bedrijfsuitje Rotterdam? Op zoek naar een bedrijfsuitje dat u zich blijft herinneren? Ga dan voor een bedrijfsuitje van Pegasus Events. Wij hebben als missie het organiseren van bedrijfsuitjes die u, uw medewerkers en uw klanten blijven herinneren. Door ons brede aanbod kunnen we altijd zorgen voor een bedrijfsuitje dat uw verwachtingen overtreft. Of het nu gaat om een actief bedrijfsuitje of een teamuitje dat minder inspannend is, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende bedrijfsuitjes aan op het water en in de stad.

Bedrijfsuitjes op het water

Rotterdam kenmerkt zich door het vele water. Op dit water zijn geweldige bedrijfsuitjes te organiseren. Vaar bijvoorbeeld met 80 kilometer per uur over De Maas of beleef een ontspannen rondje door de haven en geniet van lekker eten en drinken. Onze bedrijfsuitjes op het water staan garant voor een leuke dag op het water. Ook bedrijfsfeesten en teambuilding activiteiten kunnen wij voor u op het water organiseren.

Bedrijfsuitjes in de stad Rotterdam

Heeft u liever een leuke dag op het droge? Wij organiseren diverse bedrijfsuitjes in de stad. Ziet u zichzelf al door Rotterdam lopen om aan de hand van GPS opdrachten te vervullen? Of stept u liever langs de bekende plekken van Rotterdam? De bedrijfsuitjes die wij organiseren kunnen zowel actief als meer ontspannend zijn.

Andere activiteiten

Naast bedrijfsuitjes organiseren wij ook bedrijfsevenementen op maat. Bijvoorbeeld voor een meeting of voor een relatie event. Dit doen we op een kundige en professionele manier. Bij elk event dat we organiseren hebben we als doel een geweldige dag neer te zetten die u, uw medewerkers en uw klanten zich blijven herinneren. Dit kan zowel in Rotterdam als ver daar buiten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij op maat gemaakte incentive reizen. Daarnaast zijn wij ook uw DMC (Destination Management Company) partner in Rotterdam. 

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland