Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
- Selecteer subcategorie -
  • Wereldhavendagen Rotterdam
  • Bedrijfsuitje op het water
  • Bedrijfsuitje in de stad
  • Vergaderarrangementen
Toon alle arrangementen

Bedrijfsuitje Rotterdam? Op zoek naar een bedrijfsuitje dat u zich blijft herinneren? Ga dan voor een bedrijfsuitje van Pegasus Events. Wij hebben als missie het organiseren van bedrijfsuitjes die u, uw medewerkers en uw klanten blijven herinneren. Door ons brede aanbod kunnen we altijd zorgen voor een bedrijfsuitje dat uw verwachtingen overtreft. Of het nu gaat om een actief bedrijfsuitje of een teamuitje dat minder inspannend is, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende bedrijfsuitjes aan op het water en in de stad.

Bedrijfsuitjes op het water

Rotterdam kenmerkt zich door het vele water. Op dit water zijn geweldige bedrijfsuitjes te organiseren. Vaar bijvoorbeeld met 80 kilometer per uur over De Maas of beleef een ontspannen rondje door de haven en geniet van lekker eten en drinken. Onze bedrijfsuitjes op het water staan garant voor een leuke dag op het water. Ook bedrijfsfeesten en teambuilding activiteiten kunnen wij voor u op het water organiseren.

Bedrijfsuitjes in de stad Rotterdam

Heeft u liever een leuke dag op het droge? Wij organiseren diverse bedrijfsuitjes in de stad. Ziet u zichzelf al door Rotterdam lopen om aan de hand van GPS opdrachten te vervullen? Of stept u liever langs de bekende plekken van Rotterdam? De bedrijfsuitjes die wij organiseren kunnen zowel actief als meer ontspannend zijn.

Andere activiteiten

Naast bedrijfsuitjes organiseren wij ook bedrijfsevenementen op maat. Bijvoorbeeld voor een meeting of voor een relatie event. Dit doen we op een kundige en professionele manier. Bij elk event dat we organiseren hebben we als doel een geweldige dag neer te zetten die u, uw medewerkers en uw klanten zich blijven herinneren. Dit kan zowel in Rotterdam als ver daar buiten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij op maat gemaakte incentive reizen. Daarnaast zijn wij ook uw DMC (Destination Management Company) partner in Rotterdam. 

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was een geweldige dag! Mijn doel is bereikt..de 020-ers zijn fan geworden van Rotterdam;-) Jullie instructeur Ben deed het hartstikke leuk, ik vond het vooral heel prettig dat het op een volwassen manier werd gedaan. Super route en leuke opdrachten. Dus ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geslaagde dag!

KLM, Amsterdam