Pegasus Specials

“Events to remember”

Gemotiveerde, enthousiaste mensen zorgen voor succesvolle organisaties. Dit geldt voor zowel medewerkers als klanten. Ons Pegasus Specials team werkt uit die overtuiging aan ieder event wat ze uitvoeren. Betrokken, creatief en met de doelen van u als opdrachtgever helder voor ogen zorgen wij iedere keer voor een ‘event to remember’. Krijgen wij van u de kans om onze talenten in te zetten en uw mensen te motiveren en enthousiasmeren?

Incentives

Beloning op maat met unieke reizen

Kick-off

Spetterend begin van uw projecten

Meeting

Kennis vergaren op bijzondere locaties

Personeelsweekend

Mooie belevingen voor uw mensen

Relatie event

Klanten binden door ze te verrassen

Pegasus Specials

Het organiseren van een geslaagd bedrijfsevenement is een tijdrovende klus en een uitdagende opgave. Niet alleen zijn de mogelijkheden eindeloos, ook hebben we in deze tijd te maken met een kritisch publiek dat al heel wat heeft meegemaakt. Pegasus Events staat voor een creatief en resultaatgericht proces dat uw maatwerk evenement tot een bijzonder feest maakt. Wij zorgen dat u uw doelen bereikt, met een geweldig, speciaal voor u gemaakte beleving die naadloos aansluit bij uw wensen en overtreffen graag uw verwachtingen. Dat is de kracht van ons maatwerk!

Personeelsuitje en meeting op maat

Het organiseren van een personeelsweekend, met name als het gaat om grote groepen, kan een tijdrovende uitdaging zijn. Pegasus Events organiseert een personeelsweekend op maat. We kijken hier bij naar de wensen van uw organisatie en zorgen voor een event dat bij uw wensen past. Ook wanneer u een vergadering of meeting belegt, kunnen wij maatwerk leveren. Vergaderen op een unieke locatie of na afloop van een meeting een adrenaline verhogende activiteit? Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen er aan tegemoet komen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een maatwerk bedrijfsevenement voor uw organisatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Meer weten of brainstormen?

Kick-off, incentive en relatie event

Organiseert u een kick-off van een product of idee? Dan is het belangrijk dat dit goed gebeurt. Pegasus Events organiseert uw kick-off op maat zodat uw product of idee goed van de grond komt. Hierbij houden we rekening met uw wensen en organiseren we een event dat bij u past. Ook wanneer u een personeelslid of een klant wil belonen, bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Met een incentive reis uitje op maat belonen wij uw relatie op een passende manier. Om banden met relaties aan te halen of goed te houden is een relatie event een geschikte manier. Door middel van een relatie event op maat zorgen wij dat wat u belangrijk vindt naar voren komt. Met onze brede ervaring en professionele aanpak zorgen wij voor een fantastische dag die aansluit bij uw doelen.

Bedrijfsuitjes en teambuilding in Rotterdam

Wij organiseren uw bedrijfsuitje en teambuilding activiteiten op maat, maar u kunt ook kiezen uit ons brede aanbod bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten van Pegasus Rotterdam. Onze evenementen vinden zowel op het water als in de stad plaats.

Wij laten u graag zien hoe dit in zijn werk gaat:

 • 1

  1. Kennismaking

  Tijdens de intake inventariseren we inhoudelijk wat het doel van het event is en welke wensen er zijn qua bestemming, thema, de grote van de groep en wat voor mensen het betreft.

 • 2

  2. Presentatie

  Met de verzamelde informatie maken we een beleving op maat. Bij de presentatie komen eventuele aanpassingen aan de orde die worden opgenomen in het definitieve programma.

 • 3

  3. Uitvoering

  Dit is een intensieve periode van voorbereiding. Doel: ervoor zorgen dat het event op moment van uitvoer vlekkeloos verloopt met als resultaat blij verraste gezichten van deelnemers!

 • 4

  4. Evaluatie

  In de afsluitende evaluatie nemen we met u door wat er goed ging, of de doelstelling is bereikt en wat er eventueel te verbeteren valt. Want samen maken we het event erna weer tot een succes!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het contact voorafgaand aan het evenement is prima verlopen. Het eten (Okay en Hotel New York) was prima. Het sloepvaren sloot prima aan op de doelstellingen binnen onze organisatie. Ondernemend samenwerken was een vereiste de opdrachten uit te voeren, hetgeen prima paste in de doelstelling van de teambuilding. Het RIB varen gaf een ontspannen adrenaline kick. Kortom...TOP!!!

Van den Ban Autobanden, Hellevoetsluis