Incentive Beloning op maat met unieke reizen

Incentive

De mensen met wie u werkt belonen, bijvoorbeeld met een reis naar het buitenland? Wij organiseren graag deze incentive voor u! Een English breakfast in Londen, uitzicht op de Eiffeltoren in Parijs of een bezoek aan een Berlijnse biergarten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. We houden uiteraard rekening met uw budget en wensen om van uw incentive een unieke beleving te maken die past bij de geleverde prestatie van de deelnemers en die ze niet snel zullen vergeten!

Waarom incentives?

Een incentive is een bewezen manier om de mensen met wie u werkt gemotiveerd te houden. Het is daarom voor ons de uitdaging om uw incentive reis tot een memorabele beloning te maken en deze tot in de puntjes te verzorgen. Binnen de organisatie van een incentive reis houden wij rekening met de veelzijdigheid aan wensen en budget en is het ons doel u te verrassen. Tijdens het creëren van uw incentive beleving houden we voortdurend uw organisatie en de wensen in het oog. Wij zorgen dat de bestemming van de incentive past bij de groep en bij de doelen van uw organisatie. Pegasus Events is uw incentive planner voor een onvergetelijke ervaring, in Nederland en daarbuiten!

Graag inventariseren wij tijdens een intakegesprek de wensen en ideeën van uw organisatie met betrekking tot de incentive reis. Met deze gegevens maken wij vervolgens een passend voorstel.

Andere events op maat

Pegasus Events organiseert naast incentives ook andere events op maat. Geregeld organiseren wij kick-off events en meetings. Daarnaast mogen wij vaak relatie events en personeelsuitjes voor onze klanten organiseren. Dit doen wij altijd professioneel en met oog voor de wensen van de klant. Verder hebben wij een breed aanbod aan teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes. Alles wat wij organiseren doen we vanuit één missie: u een onvergetelijke beleving bezorgen!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Na een hartelijk ontvangst met korte uitleg onder de schaduw van de Euromast zijn we in 2 groepen op pad gegaan. Met een zonovergoten strakblauwe hemel gingen de 5 groepen met de supersnelle, maar altijd te korte Watertaxi rit naar het dropping punt. Na een tocht van 2-3 uur met allerlei leuke opdrachten tijdens deze GPS speurtocht, eindigden we in een gezellig, intiem maar lekker restaurant.

Corbion, Gorinchem