Kick-off Spetterend begin van uw projecten

Kick-off

Een kick-off is een evenement wat wordt ingezet om deelnemers te informeren, te enthousiasmeren en te betrekken om bepaalde organisatiedoelen te bereiken. Informeren schept het kader zodat deelnemers weten waarover het gaat. Enthousiasmeren is nodig om draagvlak voor de plannen te creëren. Om het draagvlak te behouden en tenslotte te verstevigen, is het van belang om deelnemers te betrekken bij de doelen. Dit laatste kan worden gestart bij de kick-off meeting maar is met name een continue onderdeel van de realisatie van de doelen. Een kick-off event is kortom de start van een project met als kernwaarden positiviteit, energie en inhoud.

Kick-off met Pegasus Events

Met de ruime ervaring op dit gebied, draagt Pegasus Events graag bij aan het realiseren van een succesvolle meeting. De inhoud bepaald uzelf, de rest is voor ons. Wij ontzorgen met de juiste sfeer, locatie, middelen en activiteiten. Ons doel: u kick-off maken tot een "event to remember", zodat niet alleen u, maar zeker ook de deelnemers de doelen van uw organisatie blijven herinneren.

Kick-off op maat 

Met een kick-off op maat is alles mogelijk. Zo kunnen we er voor zorgen dat de kick-off past bij uw organisatie en uw doelen ten goede komt. Het aantal deelnemers maakt hier bij niet uit. Door onze ervaring en professionele aanpak organiseren wij een kick-off die mensen zich blijven herinneren. 

Andere activiteiten op maat 

Is een kick-off event niet nodig, maar bent u wel op zoek naar een personeelsweekend op maat? Of zoekt u een fantastische dag met uw relaties tijdens een relatie event? Ook dan staat Pegasus Events voor u klaar. Hetzelfde geldt wanneer u een bijzondere meeting of incentive zoekt. Wij organiseren deze events speciaal voor u op maat. Liever teambuilding of een bedrijfsuitje? Wij hebben een groot aanbod aan verschillende activiteiten op het land en op het water. Daarnaast zijn wij uw DMC in Rotterdam.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wat een fantastische dag! Met Pegasus Events zijn we schat gaan zoeken in de duinen van Hoek van Holland. Geen zware tocht en voor een ieder ook met een mindere conditie heel goed vol te houden. Afsluitend een BBQ bij de Zeebries. Zowel de organisatie /contacten naar aanloop van ons team event alswel de begeleiding ter plaatse was super leuk. Veel gelachen, leuke prijsuitreiking met een verrassende winnaar! De BBQ was goed georganiseerd en we hebben heerlijk genoten van het (on)weer, de zon, zee, strand. Bedankt, het uitje was onvergetelijk!

Shell, Pernis