Case: Kick off op historische locatie

Opdracht

Opdracht was om een 3-daags kick off event neer te zetten wat deelnemers lang bij zou blijven, een goede mix moest hebben van werk en fun met een mooie uitsmijter op de laatste avond. Voertaal was Engels, aangezien de deelnemers uit Spanje en Nederland komen.

Uitgangspunten

  • Gevarieerd en toegankelijk;
  • Bijzondere openingsact;
  • Breed aanbod aan FUN events naast de presentaties;
  • Culinair goed verzorgd met extra aandacht voor de diner locatie;
  • Meerdere bijzondere locaties in het midden van NL;
  • Engelstalig programma.

Realisatie

Na de succesvolle kickoff meeting in Rotterdam werd Pegasus Events gevraagd om de volgende jaarlijkse kick off te verzorgen in het midden van Nederland en op meerdere bijzondere locaties.

Als locatie voor de eerste en tweede dag is gekozen voor een mooi kasteel met een levendige historie, gelegen aan de Rijn. Naast een plenaire bijeenkomst waren er 9 break-out ruimten nodig. Deze hebben we ingevuld middels creatief gebruik van de bijgebouwen en het koetshuis.

Verrasmomenten waren aanwezig in de vorm van een borrel in de kelder van het kasteel waarbij de bovengelegen verdiepingen speciaal werden opgesteld voor de gasten, compleet met meertalige gidsen, een pubquiz in het hotel die tot in de vroege uurtjes duurde en een opzwepende percussieworkshop waardoor iedereen scherp de volgende dag startte.

De uitsmijter was een discofeest compleet met LED vloer en klassieke spelcomputers op de goed geheim gehouden nieuwe locatie van het bedrijf!

Opdrachtgever

Gamehouse Europe B.V..

Groepsgrootte

200 deelnemers

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland