Case: Kick off op historische locatie

Opdracht

Opdracht was om een 3-daags kick off event neer te zetten wat deelnemers lang bij zou blijven, een goede mix moest hebben van werk en fun met een mooie uitsmijter op de laatste avond. Voertaal was Engels, aangezien de deelnemers uit Spanje en Nederland komen.

Uitgangspunten

  • Gevarieerd en toegankelijk;
  • Bijzondere openingsact;
  • Breed aanbod aan FUN events naast de presentaties;
  • Culinair goed verzorgd met extra aandacht voor de diner locatie;
  • Meerdere bijzondere locaties in het midden van NL;
  • Engelstalig programma.

Realisatie

Na de succesvolle kickoff meeting in Rotterdam werd Pegasus Events gevraagd om de volgende jaarlijkse kick off te verzorgen in het midden van Nederland en op meerdere bijzondere locaties.

Als locatie voor de eerste en tweede dag is gekozen voor een mooi kasteel met een levendige historie, gelegen aan de Rijn. Naast een plenaire bijeenkomst waren er 9 break-out ruimten nodig. Deze hebben we ingevuld middels creatief gebruik van de bijgebouwen en het koetshuis.

Verrasmomenten waren aanwezig in de vorm van een borrel in de kelder van het kasteel waarbij de bovengelegen verdiepingen speciaal werden opgesteld voor de gasten, compleet met meertalige gidsen, een pubquiz in het hotel die tot in de vroege uurtjes duurde en een opzwepende percussieworkshop waardoor iedereen scherp de volgende dag startte.

De uitsmijter was een discofeest compleet met LED vloer en klassieke spelcomputers op de goed geheim gehouden nieuwe locatie van het bedrijf!

Opdrachtgever

Gamehouse Europe B.V..

Groepsgrootte

200 deelnemers

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Afgelopen zomer hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht