Pegasus Rotterdam

“Experience the city”

Bent u op zoek naar leuke verrassende ideeën voor uw bedrijfsuitje of teambuilding event? Dan hoeft u niet verder te Googelen! Pegasus Rotterdam heeft de kennis, ervaring en de creativiteit om van uw event een bijzondere beleving te maken. Laat u inspireren door ons aanbod en adviseren door ons enthousiaste team.

Corona proof uitjes met collega's of familie?

Yes! We mogen weer groepsevenementen organiseren. Op zoek naar een origineel en veilig uitje tijdens de 1,5 meter samenleving? Met slechts kleine aanpassingen en een aantal nieuw ontwikkelde online event concepten kunnen we een breed aanbod aan corona proof activiteiten bieden zowel live als online. Uiteraard zijn alle buitenactiviteiten en meetings uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM. De groepsgroottes passen we uiteraard aan naar de toegestane aantallen die gelden op het moment dat uw bedrijfsuitje plaatsvindt. Wat maakt een uitje op 1,5 meter goed? Samen maximaal effect en verbintenis voelen. Dit is iets waar wij al ruim 15 jaar goed in zijn, zeker ook op 1,5 meter. Laat u verrassen en bekijk de activiteiten en uitjes die geschikt zijn om te doen als bedrijfsuitje, social event, meeting programma, online game of familie uitje.

Groepsactiviteiten Rotterdam

Rotterdam is jong, dynamisch, vernieuwend, heeft een geweldig positieve vibe en is daarmee dé locatie voor leuke events en spannende activiteiten. We organiseren deze graag voor u, dus bekijk snel de mogelijkheden! 

Verschillende activiteiten in Rotterdam

Pegasus Events verzorgt al meer dan 15 jaar originele uitjes voor een keur aan klanten. Met onze uitgebreide kennis van Rotterdam en omgeving ontwikkelen we originele events in Rotterdam die goed aansluiten bij de wensen die bedrijven en particulieren hebben.

Zo verzorgen wij geregeld 
uitjes met een Rotterdams thema en organiseren we veel activiteiten op het water en in de havens. Zoekt u een teamuitje waarbij uw kennis over de stad Rotterdam wordt getest aan de hand van ludieke opdrachten en u de stad leert kennen? Dan is de Beleef Rotterdam stadstourgeknipt voor u!

Liever lekker borrelen op het water? Stap dan aan boord van één van onze privé schepen voor een 
vaartocht Havens & Skyline. Meer samenwerking tijdens het uitje? Dan is de Rotterdamse Sloepenspeurtochteen ideaal programma!

Wat de samenstelling van uw groep ook is, wij hebben het 
uitje dat bij uw groep past. Of dit nu een succesvol bestaand arrangement betreft of juist een speciaal programma op maat.

Rotterdamse activiteiten en evenementen boeken?

Dus bent u op zoek naar een origineel uitje of een leuke manier van samenwerken in de stad Rotterdam? Bekijk dan ons ruime aanbod van verschillende activiteiten en evenementen in en rond Rotterdam of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Meer weten of brainstormen?

Unieke activiteiten, events en feestjes

Pegasus Events zorgt dat we activiteiten in Rotterdam organiseren die origineel zijn en geschikt zijn voor de hele groep. Door onze ruime keuze in evenementen en activiteiten hebben we altijd een activiteit die past bij uw team. Een leuk uitje is namelijk goed voor zowel bedrijven als sportteams en families.

Met een 
uitje of event in Rotterdam leren de groepsleden elkaar beter kennen in een omgeving buiten hetgeen zij gewend zijn. Dit zorgt voor een betere sfeer onderlingIedereen raakt meer op elkaar ingespeeld, en dat komt de dagelijkse gang van zaken weer ten goede.

Daarnaast organiseren wij
 ook events in Rotterdam zoals feesten, bijvoorbeeld op een partyschip op het water, een haven experienceof de borrelvoor de hele groep 

Groepsbinding

Ook voor groepsbinding bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Wij hebben keuze uit verschillende groepsbinding activiteiten, zowel op het water als in de stad. Groepsbinding activiteiten en events in Rotterdam die populair zijn voor een actieve vorm van groepsbinding zijn RIB varen of de Row & Rib Challenge  Op het droge hebben we verschillende originele  groepsbinding evenementen in de stad. De city games, zoals Explore 010of GPS games, vinden plaats in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam. Door deze activiteiten wordt niet alleen de onderlinge band van de groep of het team versterkt maar heeft u, net als bij onze andere uitjes, ook een leuke dag op het water of in Rotterdam.  Pegasus Events biedt verschillende vormen van groepsbindingsdagen aan, zodat er altijd een activiteit is die past bij wat u zoekt. Heeft u speciale wensen voor uw team of groep? Ook groepsuitjes op maatzijn mogelijk. Neem hiervoor contactmet ons op.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

I actually really enjoyed the Kick-Off and thought the length of the work-content was just long enough to get things done without getting to tired. I LOVED the fun events and really enjoyed hanging out with my colleagues in such a fun way! The castle was beautifull and the hotel was great. This event was super awesome, everything was taken care of.

Gamehouse Europe BV, Eindhoven