Pegasus Rotterdam

“Experience the city”

Bent u op zoek naar leuke verrassende ideeën voor uw bedrijfsuitje of teambuilding event? Dan hoeft u niet verder te Googelen! Pegasus Rotterdam heeft de kennis, ervaring en de creativiteit om van uw event een bijzondere beleving te maken. Laat u inspireren door ons aanbod en adviseren door ons enthousiaste team.

Bedrijfsuitjes en Teambuilding in Rotterdam

Bedrijfsuitje en teambuilding in Rotterdam

Rotterdam is jong, dynamisch, vernieuwend, heeft een geweldig positieve vibe en is daarmee dé locatie voor leuke bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten.

Bedrijfsuitje en teamuitje

Pegasus Events verzorgt al meer dan 14 jaar originele bedrijfsuitjes voor een keur aan klanten. Met onze uitgebreide kennis van Rotterdam en omgeving ontwikkelen we originele teamuitjes die goed aansluiten bij de wensen die deze bedrijven hebben. Zo verzorgen wij geregeld bedrijfsuitjes met een Rotterdams thema en doen wij veel teamuitjes op het water en in de havens. Zoekt u een bedrijfsuitje waarbij uw sportkennis wordt getest? Dan is de sportquiz geknipt voor u! Liever lekker borrelen op het water? Stap dan aan boord van één van onze privé schepen voor een vaartocht Havens & Skyline. Meer teambuilding tijdens het bedrijfsuitje of teamuitje? Dan is de Rotterdamse Sloepenspeurtocht een ideaal programma! Wat de samenstelling van uw groep ook is, wij hebben het bedrijfsuitje dat bij uw team past. Of dit nu een succesvol bestaand arrangement betreft of een programma op maat.

Meer weten of brainstormen?

Teambuilding

Ook voor teambuilding bent u bij Pegasus Events aan het juiste adres. Wij hebben keuze uit verschillende teambuilding activiteiten, zowel op het water als in de stad. Teambuilding activiteiten die populair zijn voor een actieve vorm van teambuilding zijn RIB varen of de Row & Rib Challenge Op het droge hebben we verschillende originele teambuilding activiteiten in de stad. De city games, zoals Explore 010 of GPS games, vinden plaats in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam. Door deze activiteiten wordt niet alleen de onderlinge band van het team versterkt maar heeft u, net als bij onze bedrijfsuitjes, ook een leuke dag op het water of in Rotterdam. Pegasus Events biedt verschillende vormen van teambuilding aan, zodat er altijd een activiteit is die past bij wat u zoekt. Heeft u speciale wensen voor uw teambuilding of bedrijfsuitje? Ook bedrijfsuitjes op maat zijn mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Bedrijfsuitje en teambuilding voor elke groep

Pegasus Events zorgt dat de bedrijfsuitjes die we aanbieden origineel zijn en geschikt zijn voor de hele groep. Door onze ruime keuze in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten hebben we altijd een activiteit die past bij uw team. Een leuk bedrijfsuitje is net als teambuilding belangrijk voor een bedrijf. Met een bedrijfsuitje leren collega’s elkaar beter kennen in een omgeving buiten het bedrijf. Dit zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer. Middels teambuilding raken collega’s meer op elkaar ingespeeld, en dat komt de dagelijkse activiteiten weer ten goede. Ook voor vergaderingen hebben wij leuke activiteiten, zodat u na de vergadering de gedachte kan verzetten of een succes kunt vieren. Daarnaast organiseren wij bedrijfsfeesten, bijvoorbeeld op een partyschip op het water, een haven experience of de bedrijfsborrel voor het hele bedrijf. Dus bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of een leuke manier van teambuilding? Bekijk dan ons ruime aanbod van verschillende activiteiten in en rond Rotterdam. U kunt ook bij ons terecht voor een incentive reis, relatie event, kick-off en een sales meeting.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn