Teambuilding Rotterdam

Teambuilding Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
- Selecteer subcategorie -
  • Teambuilding op het water
  • Teambuilding in de stad
Toon alle arrangementen

Met 80 kilometer per uur over De Maas of liever steppen door de stad? Pegasus Events organiseert verschillende teambuilding activiteiten in Rotterdam en omstreken. Wij geloven dat teambuilding onmisbaar is voor succesvolle bedrijven. De events die wij organiseren dragen aantoonbaar bij aan het verbeteren van de samenwerking en de sfeer tussen collega’s op de werkvloer. Daarnaast garanderen wij een leuke dag tijdens onze teambuilding activiteiten. Dat is onze kracht.

Teambuilding activiteiten

Wij hebben een divers aanbod aan teambuilding activiteiten. Zo heeft het hele team een leuk teamuitje. Pegasus events organiseert zowel teambuilding op het water als teambuilding in de stad. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sloepenspeurtocht of een dropping in Rotterdam? Twee hele diverse voorbeelden van teambuilding, maar beiden leuk en effectief. Vanuit onze bedrijfseconomische achtergrond zijn wij namelijk oprecht geïnteresseerd in uw zakelijke doelen en vertalen we die naar een leuke dag!

Teambuilding in Rotterdam

De meeste van onze teambuilding activiteiten vinden plaats in Rotterdam of in de regio. Bekende Rotterdamse iconen en de rivier De Maas vormen belangrijke elementen in veel van onze teambuilding activiteiten. Door ons brede aanbod zit de geschikte teambuilding activiteit voor uw team er zeker bij. Zo maken we er een nuttige en vooral leuke dag van.

Teambuilding op maat

Bent u op zoek naar teambuilding speciaal afgestemd op uw bedrijf? Dat kan! Binnen onze programma’s houden wij zo veel mogelijk rekening met de wensen van u en uw bedrijf. Wilt u echt iets unieks? Dan kunt u altijd kiezen voor een bedrijfsevenement op maat. Hierbij is echt alles mogelijk.

Zoekt u iets anders dan teambuilding? Wij organiseren ook diverse bijzondere bedrijfsuitjes. Bedrijfsuitjes zijn leuke activiteiten voor de medewerkers van uw bedrijf, zonder dat er direct een samenwerkingselement in zit. Bij teambuilding is het de bedoeling dat er naast veel plezier ook samenwerking komt kijken. De ervaring die wordt opgedaan tijdens dit bedrijfsevent wordt meegenomen naar de werkvloer, om daar beter te presteren. Zo heeft u met teambuilding niet alleen een leuke, maar ook een nuttige dag!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk