Teambuilding Rotterdam

Teambuilding Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
- Selecteer subcategorie -
  • Teambuilding op het water
  • Teambuilding in de stad
Toon alle arrangementen

Met 80 kilometer per uur over De Maas of liever met de tandem door de stad? Pegasus Events organiseert verschillende activiteiten voor teambuilding in Rotterdam en omstreken. Wij geloven dat teambuilding onmisbaar is voor succesvolle bedrijven. De bedrijfsevenementen die wij organiseren dragen aantoonbaar bij aan het verbeteren van de samenwerking en de sfeer tussen collega’s op de werkvloer. Daarnaast garanderen wij een leuke dag tijdens onze teambuilding activiteiten. Dat is onze kracht!

Teambuilding activiteiten in Rotterdam

Wij hebben een divers aanbod van teambuilding in Rotterdam. Zo heeft het hele team een leuk teamuitje. Pegasus Events organiseert zowel teambuilding op het water als teambuilding in de stad. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sloepenspeurtocht of een dropping in Rotterdam? Twee hele diverse voorbeelden van teambuilding, maar beiden leuk en effectief. Vanuit onze bedrijfseconomische achtergrond zijn wij namelijk oprecht geïnteresseerd in uw zakelijke doelen en vertalen we die naar een leuke dag!

Het belang van een goede teamgeest

Het is een belangrijk aspect bij samenwerking binnen groepen mensen: de teamgeest, teambuilding en teamwork. Bij de meeste moderne bedrijven en organisaties werkt men in teams, vaak onder leiding van een manager, aan een bepaald aspect van de bedrijfsvoering. Hoe effectiever het team samenwerkt, hoe beter zij hun gezamenlijke taken kunnen uitvoeren. Effectief samenwerken komt voort uit allerlei verschillende aspecten. Zo is het belangrijk dat de teamleden elkaars sterke en zwakke punten kennen. Op die manier kunnen zij elkaar beter waarderen en aanvullen. Daarnaast zijn er nog veel meer aspecten die worden verbeterd met teambuilding. Hieronder hebben we die voor u op een rijtje gezet. 

TeamworkBij succesvolle organisaties wordt hier terecht veel aandacht en energie aan geschonken. De medewerkers erkennen dan vaak dat zij de samenwerking met hun team als een van de grootste prioriteiten én voordelen beschouwen binnen zo’n organisatie.  

CommunicatieHet is voor een team erg belangrijk dat zij goed met elkaar kunnen communiceren. Door teambuilding leren zij zowel verbale als non-verbale communicatie te gebruiken om beter te presteren.

PlezierNatuurlijk niet onbelangrijk! Wanneer collega’s met elkaar kunnen lachen verhoogt dit de werkvreugde en ontstaat er een positieve sfeer. Op die manier komen zij graag naar hun werk om samen flink aan de slag te gaan.

LeiderschapEen team zonder leider is als een stuurloos schip op zee. Tijdens teambuilding activiteiten in de stad ontstaan er veel mogelijkheden voor de leider om zich hierin verder te ontwikkelen op een ontspannen manier.

VerbindingElkaar beter leren kennen, vastgeroeste groepsmechanieken openbreken en hiërarchie verwijderen zorgen ervoor dat er een sterkere verbinding binnen het team ontstaat.

KernwaardenDe kernwaarden van een organisatie bepalen welke cultuur en identiteit gewenst is. Toch sluiten deze niet altijd aan op de realiteit. Vanuit teambuilding komen deze kernwaarden weer in beeld en worden ze een onderdeel van het team.

VertrouwenOp een leuke en ongedwongen manier leren de teamleden tijdens het teambuilding avontuur om hun vertrouwen in elkaar te plaatsen. Dit maakt het makkelijker om dat ook te doen wanneer zij weer terug in de professionele omgeving zijn.  

TrotsHet klinkt simpel, maar trots zijn op elkaar en het werk dat u samen doet wordt nog weleens vergeten. Spanning, werkdruk en privé omstandigheden kunnen het werk laten voelen als iets dat weinig oplevert. Dit terwijl de meeste teamleden juist heel erg hun best doen en daar best trots op mogen zijn! Bij teambuilding wordt dit gevoel versterkt.

VerantwoordelijkheidDoor elkaars sterke en zwakke punten te leren kennen tijdens de teambuilding, wordt het ook gemakkelijker om verantwoordelijkheden te verdelen en nemen.

CultuurEen positieve en enthousiaste organisatiecultuur is voor zowel medewerkers als klanten belangrijk. Vanuit teambuilding worden deze eigenschappen versterkt en naar buiten uitgestraald.

ResultaatWanneer er een, soms belangrijk of ingewikkeld, doel behaald moet worden is teambuilding ideaal voor een vliegende start. Het idee van alle neuzen dezelfde kant op en klaar zijn voor de start wordt op deze manier tastbaar. Zo worden resultaten daadwerkelijk behaald.

Rotterdamse teambuilding op maat

Bent u op zoek naar teambuilding speciaal afgestemd op uw bedrijf? Dat kan! Binnen onze programma’s houden wij zo veel mogelijk rekening met de wensen van u en uw bedrijf. Wilt u echt iets unieks? Dan kunt u altijd kiezen voor een bedrijfsevenement op maat. Hierbij is echt alles mogelijk. De meeste van onze teambuilding activiteiten vinden plaats in Rotterdam of in de regio. Bekende Rotterdamse iconen en de rivier De Maas vormen belangrijke elementen in veel van onze activiteiten voor teambuilding

 in de stad. Door ons brede aanbod zit de geschikte teambuilding activiteit voor uw team er zeker bij. Zo maken we er een nuttige en vooral leuke dag van!

De 5 populairste teambuilding activiteiten

Na het bespreken van ons idee bij teambuilding en hoe we dit vormgeven, met natuurlijk de voordelen die dat oplevert, willen we graag enkele van onze meest gekozen teambuilding Rotterdam uitjes in het zonnetje zetten. Deze hebben we hieronder weergegeven.

#1 James Bond Citygame:
Een compleet verzorgd spel in James Bond thema waarbij jullie als team op zoek gaan naar spionage- en kennisopdrachten: jullie geheime missie! Later verbeteren jullie uw schietvaardigheid, want een geheim agent kan natuurlijk goed schieten. Ter afsluiting drinken jullie een dry-martini cocktail en komen jullie samen weer even op adem.

#2 Tuk Tuk Challenge:
Onze populaire Tuk Tuk Challenge is een geweldige teambuilding activiteit. In onze kleine, elektrische Tuk Tuk’s scheuren jullie door de stad voor een spannende speurtocht. Alle highlights komen langs en u kunt rekenen op voldoende uitdaging! 

#3 Dropping Citygame:
Weinig activiteiten zijn zo goed voor de teambuilding als een dropping. Na een spannende start in de watertaxi die jullie vliegensvlug over het water brengt gaan jullie op zoek naar de dinerlocatie in de stad. Wie vindt hem als eerste?  

#4 Bingo Citygame:
Voor het team dat een gezellig stadsspel wil spelen voor de teambuilding in Rotterdam is onze Bingo Citygame een geweldige keuze. Hierbij gaat het team te voet op pad, met een tijdelijke OV kaart die 60 minuten geldig is als troef. Strategische beslissingen zijn dus belangrijk om de meeste bingo’s te scoren! 

#5 Beachgames:
Volledig in de stijl van het bekende TV programma Expeditie Robinson spelen jullie een uitdagend overlevingsspel. Tijdens de verschillende proeven is samenwerken essentieel, waardoor het altijd een succesvolle dag wordt. Afsluitend is er een BBQ buffet waarbij jullie samen tot rust komen en kunnen genieten van de omgeving in Hoek van Holland of Scheveningen.

Meer dan alleen teambuilding events

Zoekt u iets anders dan teambuilding? Wij organiseren ook diverse bijzondere bedrijfsuitjes. Bedrijfsuitjes zijn leuke activiteiten voor de medewerkers van uw bedrijf, zonder dat er direct een samenwerkingselement in zit. Bij teambuilding is het de bedoeling dat er naast veel plezier ook samenwerking komt kijken. De ervaring die wordt opgedaan tijdens dit bedrijfsevent wordt meegenomen naar de werkvloer, om daar beter te presteren. Zo heeft u met teambuilding niet alleen een leuke, maar ook een nuttige dag! 

Teambuilding in Rotterdam laten organiseren? 

Zou u graag een spannend, inspirerend of gezellige teambuilding evenement in de stad willen boeken? We bekijken graag samen met u de mogelijkheden om hieruit de meest geschikte optie te kiezen. Daarbij passen we ons graag aan met betrekking tot de doelstellingen en wensen van uw organisatie, zodat het uitje volledig passend wordt. U kunt ons daarvoor altijd bereiken, ook wanneer u hier vooraf nog vragen over heeft. We helpen u dan graag verder.  

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem