Teambuilding Rotterdam

Teambuilding Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
- Selecteer subcategorie -
  • Teambuilding op het water
  • Teambuilding in de stad
Toon alle arrangementen

Met 80 kilometer per uur over De Maas of liever steppen door de stad? Pegasus Events organiseert verschillende teambuilding activiteiten in Rotterdam en omstreken. Wij geloven dat teambuilding onmisbaar is voor succesvolle bedrijven. De events die wij organiseren dragen aantoonbaar bij aan het verbeteren van de samenwerking en de sfeer tussen collega’s op de werkvloer. Daarnaast garanderen wij een leuke dag tijdens onze teambuilding activiteiten. Dat is onze kracht.

Teambuilding activiteiten

Wij hebben een divers aanbod aan teambuilding activiteiten. Zo heeft het hele team een leuk teamuitje. Pegasus events organiseert zowel teambuilding op het water als teambuilding in de stad. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sloepenspeurtocht of een dropping in Rotterdam? Twee hele diverse voorbeelden van teambuilding, maar beiden leuk en effectief. Vanuit onze bedrijfseconomische achtergrond zijn wij namelijk oprecht geïnteresseerd in uw zakelijke doelen en vertalen we die naar een leuke dag!

Teambuilding in Rotterdam

De meeste van onze teambuilding activiteiten vinden plaats in Rotterdam of in de regio. Bekende Rotterdamse iconen en de rivier De Maas vormen belangrijke elementen in veel van onze teambuilding activiteiten. Door ons brede aanbod zit de geschikte teambuilding activiteit voor uw team er zeker bij. Zo maken we er een nuttige en vooral leuke dag van.

Teambuilding op maat

Bent u op zoek naar teambuilding speciaal afgestemd op uw bedrijf? Dat kan! Binnen onze programma’s houden wij zo veel mogelijk rekening met de wensen van u en uw bedrijf. Wilt u echt iets unieks? Dan kunt u altijd kiezen voor een bedrijfsevenement op maat. Hierbij is echt alles mogelijk.

Zoekt u iets anders dan teambuilding? Wij organiseren ook diverse bijzondere bedrijfsuitjes. Bedrijfsuitjes zijn leuke activiteiten voor de medewerkers van uw bedrijf, zonder dat er direct een samenwerkingselement in zit. Bij teambuilding is het de bedoeling dat er naast veel plezier ook samenwerking komt kijken. De ervaring die wordt opgedaan tijdens dit bedrijfsevent wordt meegenomen naar de werkvloer, om daar beter te presteren. Zo heeft u met teambuilding niet alleen een leuke, maar ook een nuttige dag!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem