Rotterdam a la carte

“Experience the city”

Vindt u het leuk om zelf een programma voor het bedrijfsuitje of teambuilding samen te stellen? Dan nodigen wij u uit om onze ‘menukaart’ eens te bekijken! Kies voor een thema en vervolgens 2, 3 of 4 gangen waarmee u zelf bepaalt hoe u Rotterdam ontdekt. Uiteraard zijn er ook ‘gerechten’ buiten de kaart om en zelfs een menu op maat is mogelijk. Vraag er naar bij ons team!

  • Thema

  • Voorgerecht

  • Tussengerecht

  • Hoofdgerecht

  • Nagerecht

Ons A la carte aanbod

Stel je eigen bedrijfsuitje of teambuilding dag samen en wij zorgen voor een geweldige beleving! We nodigen u uit om onze ‘’menukaart’’ eens te bekijken. Kies voor een thema dat bij u past en kies vervolgens voor verschillende ‘’gangen’’. Zo geeft u zelf invulling aan een geweldige dag! Een ‘’gerecht’’ buiten de kaart om? Ook dat is mogelijk!

Teambuilding

Pegasus Events heeft combinaties van verschillende teambuilding activiteiten die zorgen voor een onvergetelijke beleving. Wilt u de verschillende activiteiten combineren tot een eigen geheel? Daarvoor hebben wij ons a la carte programma bedacht! Kies de activiteiten die bij uw bedrijf passen en wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

Vergaderarrangementen

Wilt u iets bijzonders voor een speciale vergadering? Bijvoorbeeld om tot goede ideeën en creatieve inzichten te komen? Dan kunt u kiezen uit onze vergaderarrangementen. Wilt u deze arrangementen combineren? Dat is mogelijk bij ons a la carte programma! Ook buiten de kaart om zijn er mogelijkheden. Vraag er naar bij ons team.

Bedrijfsuitjes

Met verschillende activiteiten zorgen wij voor een bijzonder bedrijfsuitje. Wilt u diverse activiteiten combineren tot een uniek bedrijfsuitje? Dat kunnen we regelen! Kies uw thema en activiteiten a la care en ervaar een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Pegasus’ tips

Meer weten of brainstormen?

Winterse bedrijfsuitjes

Pegasus Events organiseert diverse winterse bedrijfsuitjes. Met ons a la carte programma kunt u het beste van deze bedrijfsuitjes combineren tot een bijzonder winters bedrijfsuitje dat is aangepast aan uw wensen.

Alle arrangementen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Je kan nooit een uitje organiseren dat 48 mensen allemaal leuk vinden dachten we. Dit uitje van Pegasus Events bewees echter het tegendeel. We hebben een top dag gehad en elke collega was laaiend enthousiast.

Woonstad Rotterdam, Rotterdam