Bedrijfs Borrel Show Dé Bedrijfsshow van dit moment

Bedrijfs Borrel Spelshow

Jouw eigen bedrijfsspelshow compleet met quiz, spelshow, entertainment en muziek ? Wij bieden de bedrijfsspelshow op locatie aan!

Een volledig op maat gemaakte show met jullie bedrijfsuitingen en een professionele spelshow met aangepaste quizvragen. Deze bedrijfsspelshow is zo gemaakt dat alle deelnemers écht betrokken worden én betrokken blijven tot het laatste moment.

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve, en energieke interactieve avond met jouw gezelschap; dat is de bedrijfsspelshow van Pegasus Events! De show, die in grote lijnen gepersonaliseerd kan worden, duurt ongeveer 90 minuten. Indien gewenst is het uiteraard mogelijk de show langer of korter te laten duren. Zijn de teams er klaar voor?

De Interactieve Bedrijfs Show!

De bedrijfsspelshow is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers in teams kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers tijdens de show kunnen stemmen. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd door onze ervaren en enthousiaste quizmaster. Naast de presentator is er ook iemand van de techniek aanwezig en kunnen de collega’s plaatsnemen achter de speeldesks.


Op (eigen) locatie

De Bedrijfsborrel Show van Pegasus Events kunnen wij organiseren bij één van onze vaste horeca en evenementenlocatie partners, maar is uiteraard ook te verzorgen bij jullie op het bedrijf of eigen locatie. Eventueel in combinatie met catering en een bedrijfsfeestje met DJ ter afsluiting maken deze showavond helemáál compleet!

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast de Bedrijfsborrel Show nog veel meer activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld één van onze unieke workshops of ervaar de stad Rotterdam aan de hand van onze stadsfanaten tijdens een Beleef Bike Tour door Rotterdam.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Ondanks weer en wind met 3 mooie sloepen de Maas getrotseerd. Na korte uitleg van boot en spel op pad met 3 teams. Genoeg opdrachten om iedereen volop bezig te houden en ondertussen varen door hartje Rotterdam en over de Maas. Super om te doen en je ziet ook nog veel van de stad. Ook in de herfst leuk als je tegen een spatje kan.

Greenchoice, Rotterdam