Personeelsuitje Rotterdam

Personeelsuitje Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
- Selecteer subcategorie -
Toon alle arrangementen

Wilt u een onvergetelijke ervaring samen met uw personeel in Rotterdam? Laat uzelf dan volledig ontzorgen en laat Pegasus Events uw personeelsuitje Rotterdam verzorgen. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van allerlei personeelsuitjes. Door ons ruime aanbod heeft u de keuze uit een tal van leuke personeelsuitjes in Rotterdam en ver daarbuiten. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld zodat u alleen nog maar hoeft aan te geven wat uw wensen zijn. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een leuk personeelsuitje in Rotterdam verzorgd door Pegasus Events? Op deze pagina komt u erachter.

Wilt u direct weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem contact op, we denken graag met u mee!

Ontdek Rotterdam tijdens een onvergetelijk personeelsuitje

U kunt de stad samen met Pegasus Events op meerdere manieren ontdekken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de achtergrond van Rotterdam te leren kennen door ‘Rotterdam van Toen en Nu’. U leert dan de geschiedenis van Rotterdam kennen en uiteraard pikt u direct een aantal bezienswaardigheden mee. Wilt u liever een leuke tour door Rotterdam doen en alle hot spots zien? Dan kunt u ervoor kiezen om het personeelsuitje Rotterdam by bike te doen. Ook voor een uniek teambuilding personeelsuitje bieden wij diverse citygames aan, waaronder het nieuwste programma Explore 010 Tabletgame.

Ga het water op!

Wilt u Rotterdam leren kennen vanaf het water? Ook dan heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Dit kan van een borrel op het water t/m een RIB Adventure, waarbij u met 80 kilometer per uur over het water vaart. Ook hierin zijn er weer veel mogelijkheden om de stad Rotterdam op een leuke manier te verkennen. Heeft u meer behoefte aan een spelelement tijdens het personeelsuitje in Rotterdam? Dan kunt u ervoor kiezen om de leuke citygame Dropping Rotterdam te spelen inclusief Watertaxi of ontdek de Bergse Plassen aan de hand van een heuse sloepenspeurtocht Rotterdam. Er is in ieder geval voldoende keuze. Uiteraard begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast zijn speciale wensen altijd realiseerbaar. Zo kunnen wij er voor u en uw collega’s een memorabele dag van maken.

Stel zelf uw personeelsuitje samen

Stelt u liever zelf uw dag samen? Dan kunt u uw eigen dagmenu samenstellen bij Pegasus Events. U heeft de keuze uit een 2, 3 en 4 gangen menu en bepaalt u zelf het thema. U heeft de keuze uit allerlei activiteiten en u kunt er ook voor kiezen om de lunch en het diner te laten verzorgen. Kortom: u bepaalt alles zelf. Er zijn uiteraard ook mogelijkheden om buiten de kaart om een dagprogramma samen te stellen. Laat het ons weten, we brainstormen graag met u mee.

Kom erachter welk personeelsuitje bij uw bedrijf past

Als u op zoek gaat naar een leuk personeelsuitje in Rotterdam kunt u de verschillende mogelijkheden vinden op onze website. Voor ieder uitje is er een aparte pagina met een uitgebreide beschrijving. Zo krijgt u direct een goede indicatie over wat u allemaal kunt verwachten tijdens het bedrijfsuitje. Daarnaast staan alle praktische zaken die u vooraf moet weten vermeld. Hierbij kunt u denken aan het maximaal aantal deelnemers en de tijdsduur van de activiteit. Uiteraard geven wij u graag persoonlijk nog veel meer informatie over de verschillende activiteiten die wij organiseren.

Een goede sfeer draagt bij aan uw succes

Een goede sfeer onderling bij u en uw personeel is onmisbaar. Vaak is dit de kracht van het succes van een organisatie. Wij geloven dat onze op maat gemaakte personeelsuitjes in Rotterdam hier aan bijdragen. Dit vertaalt zich in een leuke dag voor het gehele bedrijf waarbij teambuilding, plezier en ontspanning voorop staan. Wij stellen ons dan ook erg flexibel op en houden rekening met al uw wensen voor een leuk teamuitje. Zo zorgen we ervoor dat u een onvergetelijk personeelsuitje in Rotterdam meemaakt.

Stel uw vraag of boek uw personeelsuitje!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een personeelsuitje in Rotterdam en omstreken? Neem dan contact met ons op via de contactpagina! Uiteraard kunt u hier ook al uw overige vragen kwijt. Deze kunt ook stellen via de chatfunctie op onze website. Wij zullen u in beide gevallen zo snel mogelijk voorzien van een reactie. 

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Mijn collega’s hebben het uitje als zeer positief ervaren. Voordeel van de bingo is dat hij eigenlijk voor een ieder te doen is en dat mensen er een eigen invulling aan kunnen geven (competitief, rustig aan doen of er een lekkere wandeling van maken). Het materiaal was prima in orde en ook de wijze waarop Mike eea bracht droeg er zeker bij aan het enthousiasme. De tocht met de watertaxi maakte het voor de meesten wel helemaal af.

Politie, Rotterdam