Personeelsuitje Rotterdam

Personeelsuitje Rotterdam
 • Teamuitje Rotterdam
 • Personeelsuitje Rotterdam
 • Teambuilding Rotterdam
 • Bedrijfsuitje Rotterdam
- Selecteer subcategorie -
  Toon alle arrangementen

  Wilt u een onvergetelijke ervaring samen met uw personeel in Rotterdam? Laat uzelf dan volledig ontzorgen. Pegasus Events kan uw personeelsuitje in Rotterdam volledig organiseren en u daarmee ontzorgen. 

  Waarom Pegasus Events

  Wij hebben jarenlange ervaring in het op maat opstellen van allerlei personeelsuitjes in Rotterdam. Door ons ruime aanbod aan evenementen heeft u de keuze uit een tal van leuke personeelsuitjes in Rotterdam en ver daarbuiten. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld zodat u alleen nog maar hoeft aan te geven wat uw wensen zijn. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een leuk personeelsuitje in Rotterdam verzorgd door Pegasus Events? Op deze pagina vertellen we u daar alles over. Er zijn namelijk vele verschillende mogelijkheden en u kunt er zelfs voor kiezen om een event op maat te laten maken.

  Wilt u direct weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan meteen contact met ons op, we denken graag met u mee!

  Personeelsuitje Rotterdam: Ontdek de stad

  U kunt de stad samen met Pegasus Events op meerdere manieren ontdekken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de achtergrond van Rotterdam te leren kennen met het personeelsuitje Rotterdam van Toen en Nu. U leert dan van alles over de geschiedenis van Rotterdam en uiteraard pikt u direct een aantal bijzondere bezienswaardigheden mee. Wilt u liever een leuke tour door Rotterdam doen en alle hot spots zien? Dan kunt u ervoor kiezen om het personeelsuitje Rotterdam by bike te doen.

  Combinaties met eten

  Goede tips voor personeelsuitjes zijn de uitjes waarbij er ook aandacht is voor de maag. Tijdens het personeelsuitje in Rotterdam kunt u dan wellicht eerst gaan genieten van een beleving, met daarna een culinaire verassing. Daag elkaar bijvoorbeeld uit en ga voor het Quiz & Dine uitje in Rotterdam. Eerst gaat u dan gezellig een drankje drinken en proberen de pubquiz te winnen. Daarna kunt u met zijn allen de resultaten nabespreken tijdens een heerlijk drie-gangen diner. Een andere mogelijkheid is een culinair avontuur aan te gaan. U gaat dan samen met uw collega’s onder leiding van een culinaire stadsgids alle smaken in de stad ontdekken en uiteraard ook proeven! Houdt uw groep ook nog eens van literatuur? Dan is het Walk, Eat, Read programma een van de leuke personeelsuitjes die goed bij u en uw collega’s passen. Een gepassioneerde stadsgids neemt u mee door de stad waar jullie op zoek gaan naar verborgen spreuken en literaire plekken. 

  Ga het water op!

  Wilt u Rotterdam leren kennen vanaf het water? Ook dan heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Dit kan van een borrel op het water t/m een RIB Adventure, waarbij u met 80 kilometer per uur over het water vaart. Ook hierin zijn er weer veel mogelijkheden om de stad Rotterdam op een leuke manier te verkennen. Heeft u meer behoefte aan een spelelement tijdens het personeelsuitje in Rotterdam? Dan kunt u ervoor kiezen om de leuke citygame Dropping Rotterdam te spelen inclusief Watertaxi of ontdek de Bergse Plassen aan de hand van een heuse sloepenspeurtocht Rotterdam. Heeft u samen met al uw collega’s iets te vieren? Dan zou u voor het personeelsuitje ook kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een personeelsfeest op het water. Er is in ieder geval voldoende keuze. Uiteraard begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast zijn speciale wensen altijd realiseerbaar. Zo kunnen wij er voor u en uw collega’s een memorabele dag van maken.

  Tips voor een geslaagd personeelsuitje

  Samen met uw collega’s op een leuke manier aan teambuilding werken behoort bij Pegasus Events ook tot de mogelijkheden voor leuke personeelsuitjes in Rotterdam. Een van de beste tips voor personeelsuitjes is misschien wel de stadsdropping, waarbij u en uw collega’s starten met een spannende rit in de snelle Rotterdamse watertaxi. Daarna begint het spannende spel. Welk team vindt als eerste de dinerlocatie? Naast de dropping zijn er nog veel meer leuke personeelsuitjes waarbij jullie aan teambuilding kunnen werken. Zo is er de Tuk Tuk challenge, die naast leuk en spannend ook nog eens duurzaam is! Jullie gaan namelijk met elektrische Tuk Tuk’s een speurtocht doen in het hartje van de stad, waarbij alle bezienswaardigheden van het centrum de revue passeren. Een laatste teambuilding tip voor een personeelsuitje is één van onze vele andere teambuilding speurtochten, waarbij samenwerken om te winnen het allerbelangrijkst is. Gaan jullie de uitdaging aan?

  Stel zelf uw personeelsuitje samen

  Stelt u liever zelf uw dag samen? Dan kunt u uw eigen uitje samenstellen bij Pegasus Events. U heeft de keuze uit een 2, 3 en 4 gangen menu en bepaalt u zelf het thema. U heeft de keuze uit allerlei activiteiten en u kunt er ook voor kiezen om de lunch en het diner te laten verzorgen. Kortom: u bepaalt echt alles zelf. Er zijn uiteraard ook mogelijkheden om buiten de kaart om een dagprogramma samen te stellen. Op deze manier probeert Pegasus Events zich zo in te zetten dat er voor werkelijk iedere wens en eis een gezellig en geschikt personeelsuitje mogelijk is! Laat het ons weten, we brainstormen graag met u mee.

  Wat past bij uw bedrijf?

  Als u op zoek gaat naar een leuk personeelsuitje in Rotterdam kunt u de verschillende mogelijkheden vinden op onze website. Voor ieder uitje is er een aparte pagina met een uitgebreide beschrijving. Zo krijgt u direct een goede indicatie over wat u allemaal kunt verwachten tijdens het personeelsuitje Rotterdam . Daarnaast staan alle praktische zaken die u vooraf moet weten vermeld. Hierbij kunt u denken aan het maximaal aantal deelnemers en de tijdsduur van de activiteit.

  Daarnaast is het ook belangrijk om een event te kiezen dat past bij hetgeen u en uw collega’s leuk vinden! Probeer dus onder hen te informeren naar hun voorkeuren en interesses. Het geeft niet wanneer die bij u niet gelijk tot de verbeelding spreken, want we denken graag met u mee wanneer het gaat om het organiseren van het perfecte personeelsuitje. Tot slot is het voor bepaalde speurtochten niet handig wanneer deelnemers slecht ter been zijn, dus houdt hier rekening mee. Uiteraard geven wij u graag persoonlijk nog veel meer informatie over de verschillende activiteiten die wij organiseren.

  Een goede sfeer draagt bij aan uw succes

  Een goede sfeer onderling bij u en uw personeel is onmisbaar. Vaak is dit de kracht van het succes van een organisatie. Wij geloven dat onze op maat gemaakte personeelsuitjes in Rotterdam hier aan bijdragen. Dit vertaalt zich in een leuke dag voor het gehele bedrijf waarbij teambuilding, plezier en ontspanning voorop staan. Wij stellen ons dan ook erg flexibel op en houden rekening met al uw wensen voor een leuk teamuitje. Zo zorgen we ervoor dat u een onvergetelijk personeelsuitje in Rotterdam meemaakt. Dit zullen u en uw collega’s niet snel vergeten.

  Personeelsuitje in Rotterdam organiseren?

  Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een personeelsuitje in Rotterdam en omstreken? Neem dan contact met ons op via de contactpagina! Uiteraard kunt u hier ook al uw overige vragen kwijt, dus twijfel niet om die aan ons te stellen. Deze kunt ook stellen via de chatfunctie op onze website. Wij zullen u in beide gevallen zo snel mogelijk voorzien van een reactie.

  Nieuwsbrief

  Ervaringen met Pegasus Events

  Afgelopen zomer hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

  VORM BV, Papendrecht