Dropping Speurtocht inclusief Watertaxi Experience

Lukt het uw team om de dinerlocatie te vinden? Dit teamuitje begint meteen spectaculair bij de start van deze city game: een overtocht met de snelle Rotterdamse watertaxi! Na deze overtocht gaan de teams de stad in. Alleen door goed teamwork kunnen de deelnemers het eindpunt vinden. Dat maakt deze city game zo geschikt als teambuilding of als leuk bedrijfsuitje. Voor wie op zoek is naar een origineel bedrijfsuitje of een leuke teambuilding activiteit is de dropping in Rotterdam zeer de moeite waard.

Teambuilding in Rotterdam

Op verschillende punten in Rotterdam komen vragen, foto opdrachten of video opdrachten langs. Let op! Vergeet ook de bonus opdrachten niet, alleen door deze vragen goed te beantwoorden zijn de deelnemers in staat de plaats te vinden waar de prijsuitreiking zal plaats vinden! Er kan worden afgesloten met een borrel of diner…wanneer alle teams het eindpunt halen!

Tijdens deze speurtocht moet er een aantal ludieke teamopdrachten worden volbracht, waarbij creativiteit en teamwork het winnende team zullen bepalen. Competitie en betrokkenheid wordt gestimuleerd doordat de teams elkaars punten kunnen zien. Maar let op! Een halfuur voor het einde van het spel gaat deze tussenstand op zwart, waardoor het spel tot de laatste minuut spannend blijft. Onderweg kunnen de teams  elkaar “live” uitdagen via de tablet voor het spelen van één van de minigames om zo extra  punten te verdienen! Of plaats boobytraps op strategische plekken in de stad om punten af te troggelen van een ander team

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Wie Rotterdam kent, weet dat de stad veel te bieden heeft. Wie Rotterdam niet kent, nodigen we graag uit om middels een bedrijfsuitje kennis te maken met onze stad. Tijdens deze city game maakt u kennis met Rotterdam, haar bewoners en hun taalgebruik en de onontdekte geheimen van de stad. Hoe divers de deelnemers aan uw bedrijfsuitje ook zijn, Rotterdam heeft voor iedereen wat wils. Dat geldt ook zeker voor onze teambuilding activiteiten. Behalve deze city game heeft u voor uw bedrijfsuitje of teambuilding ook de keuze uit de Tuk Tuk Challenge, een interactieve tabletgame Explore010 en nog veel meer bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Wij helpen u ook graag bij uw bedrijfsuitje op maat.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 30 personen
  • Tot en met 30 personen: € 1.185,- Iedere extra deelnemer: € 36,- p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • 4 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events bezorgde onze studenten een top evenement, waarbij ze Rotterdam op een leuke manier toegankelijker hebben gemaakt voor de studenten. Het programma (de city game en aansluitend het diner) viel erg in de smaak en gaf studenten de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen.

RSM, Rotterdam