Case: Rotterdam, make it happen!

Realisatie

De uitgangspunten die tijdens de intake met de contactpersoon naar voren kwamen zijn vertaald naar een gevarieerd laagdrempelig  incentive programma:

Dag 1:
’s Middags na aankomst trapten de deelnemers af bij het Ss Rotterdam met een fietstocht door architectuurstad Rotterdam. Na terugkeer bij het stoomschip werd de groep per touringcar naar de volgende locatie vervoerd. Dit was een private diner in het Westelijk Handelsterrein, een sfeervolle ambiance waar de keukenbrigade haar beste beentje heeft voorgezet. Aansluitend is het gezelschap per bus naar het uitgaansgebied Stadhuisplein gegaan waar tot in de vroege uurtjes werd gefeest.

Dag 2:
Deze dag stond in het teken van actie en plezier. De deelnemers maakten een op maat gemaakte GPS tocht door de stad waarbij onder andere een foto-opdracht, varen met Rib’s en een tocht met elektrische Tuktuks waren op genomen! Na de feestelijke prijsuitreiking zijn de gasten met gerestaureerde tenders terug naar hun hotel gebracht.

Dag3:
Op de laatste ochtend lag er een gezellig partyschip achter het hotel te wachten. Hiermee heeft het gezelschap op gepaste wijze afscheid genomen van de stad en haar havens.

Opdrachtgever

Internationale producent van airconditioningsystemen. 

Groepsgrootte

100 deelnemers.

Opdracht

Verzorg een meerdaags incentive programma in Rotterdam voor key accounts. De gasten zijn Belgische klanten van de opdrachtgever.

Uitgangspunten

• Gevarieerd en toegankelijk;
• Facultatief voor meerdere interesse gebieden;
• Actieve dagprogramma’s in combinatie met uitgaan ’s avonds;
• Culinair goed verzorgd met extra aandacht voor de diner locatie;
• Mooie locaties van de stad;
• Engelstalig.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wat een fantastische dag! Met Pegasus Events zijn we schat gaan zoeken in de duinen van Hoek van Holland. Geen zware tocht en voor een ieder ook met een mindere conditie heel goed vol te houden. Afsluitend een BBQ bij de Zeebries. Zowel de organisatie /contacten naar aanloop van ons team event alswel de begeleiding ter plaatse was super leuk. Veel gelachen, leuke prijsuitreiking met een verrassende winnaar! De BBQ was goed georganiseerd en we hebben heerlijk genoten van het (on)weer, de zon, zee, strand. Bedankt, het uitje was onvergetelijk!

Shell, Pernis