Case: Rotterdam, make it happen!

Realisatie

De uitgangspunten die tijdens de intake met de contactpersoon naar voren kwamen zijn vertaald naar een gevarieerd laagdrempelig  incentive programma:

Dag 1:
’s Middags na aankomst trapten de deelnemers af bij het Ss Rotterdam met een fietstocht door architectuurstad Rotterdam. Na terugkeer bij het stoomschip werd de groep per touringcar naar de volgende locatie vervoerd. Dit was een private diner in het Westelijk Handelsterrein, een sfeervolle ambiance waar de keukenbrigade haar beste beentje heeft voorgezet. Aansluitend is het gezelschap per bus naar het uitgaansgebied Stadhuisplein gegaan waar tot in de vroege uurtjes werd gefeest.

Dag 2:
Deze dag stond in het teken van actie en plezier. De deelnemers maakten een op maat gemaakte GPS tocht door de stad waarbij onder andere een foto-opdracht, varen met Rib’s en een tocht met elektrische Tuktuks waren op genomen! Na de feestelijke prijsuitreiking zijn de gasten met gerestaureerde tenders terug naar hun hotel gebracht.

Dag3:
Op de laatste ochtend lag er een gezellig partyschip achter het hotel te wachten. Hiermee heeft het gezelschap op gepaste wijze afscheid genomen van de stad en haar havens.

Opdrachtgever

Internationale producent van airconditioningsystemen. 

Groepsgrootte

100 deelnemers.

Opdracht

Verzorg een meerdaags incentive programma in Rotterdam voor key accounts. De gasten zijn Belgische klanten van de opdrachtgever.

Uitgangspunten

• Gevarieerd en toegankelijk;
• Facultatief voor meerdere interesse gebieden;
• Actieve dagprogramma’s in combinatie met uitgaan ’s avonds;
• Culinair goed verzorgd met extra aandacht voor de diner locatie;
• Mooie locaties van de stad;
• Engelstalig.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn