Case: Rotterdam, make it happen!

Realisatie

De uitgangspunten die tijdens de intake met de contactpersoon naar voren kwamen zijn vertaald naar een gevarieerd laagdrempelig  incentive programma:

Dag 1:
’s Middags na aankomst trapten de deelnemers af bij het Ss Rotterdam met een fietstocht door architectuurstad Rotterdam. Na terugkeer bij het stoomschip werd de groep per touringcar naar de volgende locatie vervoerd. Dit was een private diner in het Westelijk Handelsterrein, een sfeervolle ambiance waar de keukenbrigade haar beste beentje heeft voorgezet. Aansluitend is het gezelschap per bus naar het uitgaansgebied Stadhuisplein gegaan waar tot in de vroege uurtjes werd gefeest.

Dag 2:
Deze dag stond in het teken van actie en plezier. De deelnemers maakten een op maat gemaakte GPS tocht door de stad waarbij onder andere een foto-opdracht, varen met Rib’s en een tocht met elektrische Tuktuks waren op genomen! Na de feestelijke prijsuitreiking zijn de gasten met gerestaureerde tenders terug naar hun hotel gebracht.

Dag3:
Op de laatste ochtend lag er een gezellig partyschip achter het hotel te wachten. Hiermee heeft het gezelschap op gepaste wijze afscheid genomen van de stad en haar havens.

Opdrachtgever

Internationale producent van airconditioningsystemen. 

Groepsgrootte

100 deelnemers.

Opdracht

Verzorg een meerdaags incentive programma in Rotterdam voor key accounts. De gasten zijn Belgische klanten van de opdrachtgever.

Uitgangspunten

• Gevarieerd en toegankelijk;
• Facultatief voor meerdere interesse gebieden;
• Actieve dagprogramma’s in combinatie met uitgaan ’s avonds;
• Culinair goed verzorgd met extra aandacht voor de diner locatie;
• Mooie locaties van de stad;
• Engelstalig.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Een goed georganiseerd weekend door Pegasus Events. Makkelijk overleggen met Joris over een juiste invulling van het programma. Kortom perfect weekend geweest, positieve reacties vanuit het personeel ontvangen.

Techniplan adviseurs, Rotterdam