Curling Workshop & Pubquiz Teambuilding in winters Rotterdam

Met èèn gesloten oog, mik je met al je precisie de steen op de meest strategische plek in het curling‘huis’. Twee collega’s bezemen om de snelheid van de steen te beïnvloeden. Aan de zijkant wordt gejoeld, gaat de steen het halen?

Wil je je collega’s in een compleet ander daglicht zien? Dit is een afwisselend en informeel arrangement met fun en teambuilding elementen.  Ga de strijd aan op de ijsbaan in Rotterdam, gevolgd door een borrel met pubquiz en een diner op een bijzondere plek.

Bedrijfsuitje Curling workshop 

Na de Olympische spelen van 2017 is het weer helemaal terug: Curling! Door niet-kenners wel eens ‘die sport met een bezem’ genoemd. Maar vergis je niet, voor Curling moet je stevig in je schoenen staan. Je leert tijdens deze workshop over de spelregels, technieken een tactieken. Actie, precisie, strategie humor én emotie gegarandeerd.

Pubquiz inclusief borrel

Wie weet het meest over sport? In teams probeert u van elkaar te winnen door uw kennis van weetjes op het gebied van allerlei onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films etc. Tijdens dit teamuitje kunnen wij, in overleg met u, een aantal vragen toevoegen die  betrekking hebben op de organisatie.

Diner in het Zalmhuis

Het Zalmhuis is een royale, stijlvolle Art Nouveau brasserie op een historische plek met uitzicht over de Maas. Bij dit restaurant wordt een 3-gangen keuzediner geserveerd.  

Andere bedrijfsuitjes en maatwerk

Pegasus Events organiseert meer leuke bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Alle evenementen en arrangementen die wij aanbieden zijn aan te passen op uw specifieke wensen en behoeften.  Zo kunt u bij ons kiezen voor meer winterse bedrijfsuitjes en teambuilding, maar ook bedrijfsuitjes op het water of in de stad behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast organiseren we ook activiteiten die zich richten op teambuilding.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland