Curling Workshop & Pubquiz Teambuilding in winters Rotterdam

Met èèn gesloten oog, mik je met al je precisie de steen op de meest strategische plek in het curling‘huis’. Twee collega’s bezemen om de snelheid van de steen te beïnvloeden. Aan de zijkant wordt gejoeld, gaat de steen het halen?

Wil je je collega’s in een compleet ander daglicht zien? Dit is een afwisselend en informeel arrangement met fun en teambuilding elementen.  Ga de strijd aan op de ijsbaan in Rotterdam, gevolgd door een borrel met pubquiz en een diner op een bijzondere plek.

Bedrijfsuitje Curling workshop 

Na de Olympische spelen is het weer helemaal terug: Curling! Door niet-kenners wel eens ‘die sport met een bezem’ genoemd. Maar vergis je niet, voor Curling moet je stevig in je schoenen staan. Je leert tijdens deze workshop over de spelregels, technieken en tactieken. Actie, precisie, strategie humor én emotie gegarandeerd.

Pubquiz inclusief borrel

Wie weet het meest? In teams probeert u van elkaar te winnen door uw kennis van weetjes op het gebied van allerlei onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films etc. Tijdens dit teamevent kunnen wij, in overleg met u, een aantal vragen toevoegen die  betrekking hebben op de organisatie.

Diner na afloop

We kunnen de curling workshop passend afsluiten met een diner in een restaurant welke aansluit op uw gasten. Van informeel eetcafé tot culinair sterrenrestaurant; wij verzorgen het voor u!   

Andere bedrijfsuitjes en maatwerk

Pegasus Events organiseert meer leuke bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Alle evenementen en arrangementen die wij aanbieden zijn aan te passen op uw specifieke wensen en behoeften. Zo kunt u bij ons kiezen voor meer winterse bedrijfsuitjes en teambuilding, maar ook bedrijfsuitjes op het water of in de stad behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast organiseren we ook activiteiten die zich richten op teambuilding. Vraag ernaar; wij helpen u graag!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wij vonden het event bijzonder goed geslaagd, jullie hebben er echt iets heel moois van gemaakt, met een excellente keuze van eventlocatie alsook afterparty. Ik heb unaniem van vele mensen zeer lovende kritieken gekregen over het event en de organisatie. Kortom, we waren er zeer blij mee!

Deloitte, Rotterdam