a-MAZE-ing sloop Quest "Sloepengame op de Maas"

a-MAZE-ing sloop Quest is een uitdagende speurtocht over de Maas. U bestuurt de motorsloepen zelf waardoor het varen een extra dimensie van de beleving is. Alle teams stappen in hun eigen boot, the game is on!

Teambuilding of bedrijfsuitje op het water

In de entrepot haven liggen de prachtige motorsloepen voor u klaar. Aan de hand van ‘waypoints’ in de GPS varen de teams een route over de Maas, gewoon tussen de beroepsvaart, een unieke beleving! Bakboord en stuurboord, teamwork is essentieel om deze speurtocht tot een succes te maken.

Onderweg worden er vragen beantwoord en opdrachten aan boord van de sloep uitgevoerd die meetellen voor de einduitslag. Wie heeft een scherp oog voor de omgeving, wie is handig met vlaggen of is meester – kluiskraker? Wie weet veel van de stad? Teamwork dus! De vaarroute leidt u langs vele bezienswaardigheden in Rotterdam. Een bijzondere belevenis waarbij u zelf aan het roer staat…

Op basis van het aantal goed beantwoordde vragen en zo origineel mogelijk uitgevoerde opdrachten wordt het winnende team bepaald. Zij gaan naar huis met de medailles en de eeuwige roem. Om kans op de overwinning te maken, is het noodzakelijk dat de teams aan boord goed samenwerken. Daardoor leren de deelnemers elkaar beter kennen. Dat maakt A-Maze-ing sloop Quest zo geschikt als teambuilding.

Ander teambuilding event of bedrijfsuitje?

Pegasus Events biedt naast deze activiteit nog veel meer mogelijkheden voor teambuilding en bedrijfsuitjes. Zo kunt u met uw team elektrisch rijden tijdens de Tuk Tuk Challenge, de Markthal ontdekken tijdens Het GROTE Markthalspel of op pad tijdens de tabletgame Explore 010. Bekijk hier al onze bedrijfsuitjes en  teambuilding activiteiten. U kunt ook bij ons terecht voor onder andere meetings en incentive uitjes.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • 15 tot 30 personen
  • Tot en met 15 personen € 825,- Iedere extra deelnemer € 45,- p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW
  • 4 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het contact voorafgaand aan het evenement is prima verlopen. Het eten (Okay en Hotel New York) was prima. Het sloepvaren sloot prima aan op de doelstellingen binnen onze organisatie. Ondernemend samenwerken was een vereiste de opdrachten uit te voeren, hetgeen prima paste in de doelstelling van de teambuilding. Het RIB varen gaf een ontspannen adrenaline kick. Kortom...TOP!!!

Van den Ban Autobanden, Hellevoetsluis