Sloepenspeurtocht U bestuurt de sloep zelf, een echte beleving!

U bestuurt zelf de elektrische sloep, wat het varen een extra beleving geeft. Doordat elk team een eigen sloep heeft krijgt het bedrijfsuitje meteen een competitief karakter. Dat maakt de sloepenspeurtocht erg geschikt als actief bedrijfsuitje of originele teambuilding activiteit.

Teambuilding of bedrijfsuitje op het water

De prachtige sloepen liggen voor u klaar aan de Bergse Plassen in Rotterdam Hillegersberg. Deelnemers aan het bedrijfsuitje of de teambuilding worden onderverdeeld in teams. Elk team krijgt een eigen boot toegewezen. De teams gaan meteen actief aan de slag met een foto opdracht. ‘’De beste stuurlui staan aan wal’’ is niet meer van toepassing, want bij deze teambuilding moet iedereen aan de bak. 

Aan de hand van een tablet met GPS en internet varen de deelnemers naar eigen inzicht een route over de binnenwateren van Rotterdam, vol met kleine eilandjes, nauwe doorgangen en mooi natuurschoon. 

Onderweg beantwoorden de deelnemers aan het bedrijfsuitje vragen en worden er opdrachten uitgevoerd aan boord die meetellen voor de eindbeoordeling. Wie heeft een scherp oog voor de omgeving, wie is handig met seinvlaggen of is meester – kluiskraker? Welk teamlid weet veel van de stad? Bij dit bedrijfsuitje is er dus teamwork nodig om de collega’s van de andere teams te verslaan. Op basis van het aantal goed beantwoorde vragen en zo origineel mogelijk uitgevoerde opdrachten wordt het winnende team bepaald. Wie gaan er naar huis met de hoofdprijs en eeuwige roem?

Om kans op de overwinning te maken, is het noodzakelijk dat de teams aan boord goed samenwerken. Dat maakt deze Rotterdamse sloepenspeurtocht zo geschikt als teambuilding. Door samen te werken leren de deelnemers elkaar beter kennen. Door de spelelementen in deze activiteit is de sloepenspeurtocht ook erg geschikt als ontspannend bedrijfsuitje.

De tarieven van de Rotterdamse sloepenspeurtocht zijn geldig van maandag t/m vrijdag. Een sloepenspeurtocht in het weekend? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven. 

Ander teambuilding event of bedrijfsuitje?

Pegasus Events biedt naast deze activiteit nog veel meer mogelijkheden voor teambuilding en bedrijfsuitjes. Zo kunt u met uw team elektrisch rijden tijdens de Tuk Tuk Challenge, of zelf de weg vinden tijdens een Dropping citygame. Bekijk hier al onze bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. U kunt ook bij ons terecht voor onder andere meetings, personeelsweekend en incentive uitjes.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Max 60 personen. Meer personen op aanvraag.
  • T/m 30 personen: € 1.950,- Iedere extra deelnemer: € 53,00 p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • 3 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland