Struinen door de Duinen De mooiste stranddag als bedrijfsuitje

Een boosaardige scheepskorporaal, brekende masten, scheurbuik; het komt allemaal aan de orde tijdens dit bedrijfsuitje op het strand en in de duinen van Hoek van Holland! Deelnemers dienen tijdens deze teambuilding activiteit een waardevolle kist op te sporen om zichzelf ‘onsterfelijk’ te maken. Dit is alleen mogelijk wanneer zij alle vragen goed beantwoorden en een aantal teamopdrachten uitvoeren. Zo worden er met een 3-mans katapult waterballonnen afgeschoten om zodoende een ‘schatkaart’ te bemachtigen. Welk team gebruikt de juiste tactiek tijdens dit bedrijfsuitje en weet de meeste ballonnen te vangen zonder nat te worden??

Teambuilding op het strand

Creativiteit komt aan bod tijdens de foto-opdracht en het completeren van halve zinnen. Wie is jullie visionair, en waarom? En hoe kan de wilde, onstuimige zee de organisatie symboliseren? Ook bij dit bedrijfsuitje zorgen onze instructeurs voor een fantastische prijsuitreiking. Uiteraard is het mogelijk dit teamuitje te combineren met een heerlijk diner of een BBQ op het strand. Iedereen houdt namelijk van een dagje strand: een frisse neus en modder onder de schoenen is weer eens wat anders dan de droge lucht boven de vloerbedekking van het kantoor. Een dagje teambuilding op het strand is daarom ideaal. Dit bedrijfsuitje kan overigens zowel ’s middags als ’s avonds plaatsvinden!

Andere bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten

Een teamuitje aan de kust raden wij van harte aan om eens lekker uit te waaien, maar Pegasus Events heeft meer bedrijfsuitjes op en rond het water. Ditzelfde geldt voor teambuilding activiteiten. Wat uw wensen ook zijn, bij ons heeft u de keuze uit de leukste activiteiten. Wilt u iets speciaal voor uw bedrijf? Dan maken we uw personeelsuitje op maat. Veel van onze activiteiten organiseren we in of rond de stad Rotterdam. Met diverse city games, zoals een Tuk Tuk Challenge of sloepenspeurtocht, laten we uw gezelschap tijdens een teamuitje kennis maken met Rotterdam en haar omgeving.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De sloepenspeurtocht is een echte aanrader! Leuk dat je zelf kan varen over de Maas met een mooie sloep. De speurtocht bracht ons langs verschillende bijzondere en kenmerkende punten van de omgeving van Rotterdam. We hebben gevaren langs verschillende bruggen, sluizen, havens en rederijen. Het zonnetje maakte de tocht helemaal top! Na het varen hadden wij een lekkere barbecue bij restaurant Okay.

Willems Vastgoedonderhoud, Rotterdam