Explore de Kop & de Kaap Interactieve tabletgame in Rotterdam

De Kop van Zuid en Katendrecht hebben zich de laatste jaren ontwikkeld tot de twee populairste wijken van Rotterdam-Zuid. De iconische architectuur op de Kop van Zuid zal je blijven verbazen samen met de eeuwenoude verhalen over de Holland Amerika Lijn, Katendrecht vroeger het Red Light district en het zeemanskwartier. Nu één van de meest levendigste plekken van de stad met vele restaurants, de Fenix Food Factory en niet te vergeten het prachtige ss Rotterdam. Hier valt een heleboel te ontdekken! 

Tabletgame Rotterdam    

Ieder team bepaalt een strategie, sommige vragen/opdrachten leveren namelijk meer punten op dan de andere. Gaan de teams ervan uit voldoende kennis van de Kop van Zuid & Katendrecht te hebben en beantwoorden zij de meerkeuzevragen? Of moet het team het hebben van creativiteit en originaliteit en gaan ze voor de video/foto opdrachten welke meer punten opleveren. De teams bepalen zelf de route en welk type opdrachten zij uitvoeren. Een Gers interactief teambuilding spel waarbij je het echte Rotterdam leert kennen! 

Minigames & Boobytraps 

Onderweg kunnen de teams elkaar “live” uitdagen via de tablet voor het spelen van één van de minigames om zo extra punten te verdienen! Of plaats boobytraps op strategische plekken in de stad om punten af te troggelen van een ander team. Daag de andere teams uit door het spelen van live minigames en het plaatsen van boobytraps.    

Prijsuitreiking

Het is extra spannend omdat ook de scores van de andere teams te zien zijn. Maakt dit de teams extra fanatiek? Maar let op! 30 minuten voor de eindtijd verdwijnt de tussenstand en is alles nog mogelijk. Zo blijft de einduitslag een verrassing tot aan de prijsuitreiking. Onze instructeur maakt het winnende team bekend. Zij gaan naar huis met een mooie Rotterdam prijs en uiteraard eeuwige roem! 

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 30 personen
  • T/m 30 personen: € 1.035,-. Iedere extra deelnemer: € 28,50 p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • 3,5 uur. Korter is ook mogelijk

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Na een hartelijk ontvangst met korte uitleg onder de schaduw van de Euromast zijn we in 2 groepen op pad gegaan. Met een zonovergoten strakblauwe hemel gingen de 5 groepen met de supersnelle, maar altijd te korte Watertaxi rit naar het dropping punt. Na een tocht van 2-3 uur met allerlei leuke opdrachten tijdens deze GPS speurtocht, eindigden we in een gezellig, intiem maar lekker restaurant.

Corbion, Gorinchem