Wintert in Plat Rotterdams Rotterdamse winterdag met personeel of relaties

Een échte typische Rotterdamse dag beleven in de winter(t)? Ontdek Rotterdam vanaf het water en vanuit de lucht tijdens dit bedrijfsuitje. Leer uzelf en uw gasten een Rotterdams accent aan tijdens de enige echte cursus plat Rotterdams. Een heuse ras Rotterdammert brengt u de fijne kneepjes van het Rotterdamse accent bij. De kreten 'Oh ja joh?!?' en 'Zooooooooo', behoren snel tot uw eigen vocabulair.

Chocomelk & Watertaxi Experience

Tijdens het ontvangst warmen u en uw gasten zich op aan een kop warme chocolademelk met slagroom in een gezellig restaurant in Rotterdam. Zorg ervoor dat u zich warm aankleed, want aan de steiger ligt het snelle vervoer klaar: de Watertaxi. U ontdekt Rotterdam vanaf de Maas met een hoge snelheid van 50 km per uur (ja, dat is echt snel voor een boot!). De tour duurt 30 minuten en begint en eindigt in de Parkhaven. Een unieke thrill op de Rotterdamse Maas!

Bezoek Euromast

De Euromast is sinds 1960 één van de iconen van Rotterdam. De toren, 185 meter hoog, geeft een fantastisch uitzicht over de stad en de haven. Het platform van de Euromast bevindt zich op 100 meter hoogte, maar met de Euroscoop kunt u helemaal naar 185 meter hoogte gaan.

Cursus Plat Rotterdams

Onder het genot van een drankje en een hapje krijgt u een cursus plat Rotterdams van een bekende Rotterdammert. Wat kunt u verwachten?: “Eigenlijk kent 't niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotturdam. Je bent ook nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivallen in Rotturdam. U zult versteld staan en de kreten 'Oh ja joh?!?' en 'Zooooooooo', behoren snel tot uw eigen vocabulair!"

Diner met collega's

De dag wordt afgesloten met een ontspannend diner in een sfeervol restaurant.

Uitjes en events in de winter

Pegasus Events biedt u in de winter een divers aanbod van unieke winterse bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten en events op maat in Rotterdam en daar buiten. Rotterdam, onze thuisbasis, is bekroond met een prachtige vijfde plek in de top 100 van meest gastvrije steden ter wereld! Wij organiseren uw nieuwjaarsborrel, kick-off event, meeting of meerdaagse event zodat ze voldoen aan uw wensen en doelen.  

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • Op aanvraag
  • 5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland