World Port Arrangement Bedrijfsuitje World Port Rotterdam

Bekijk Rotterdam en haar havens vanaf het water, de stad én grote hoogte! Met dit bedrijfsuitje maakt u kennis met het heden en verleden van één van de grootste havens ter wereld.

Uw bedrijfsuitje begint in het hoogste restaurant van Rotterdam, de Euromast! Hier kunt u tijdens een uitgebreide lunch genieten van het fantastische uitzicht over de havens en de skyline van Rotterdam. Vanaf dit Rotterdamse icoon is de hele stad en haar havens goed te zien. Zeker met helder weer is ook de wijde omgeving van Rotterdam te bewonderen vanaf de Euromast.

Bedrijfsuitje door de stad

Na een heerlijke lunch vervolgt u uw bedrijfsuitje met een stadswandeling. Samen met onze gids(en) leert u Rotterdam kennen. Onze gidsen zijn gespecialiseerd in de Rotterdamse haven, architectuur en historie. Zij nemen u mee voor een citytour door het maritieme en klassieke hart van Rotterdam. Laat u tijdens dit teamuitje verassen door leuke anekdotes en feitjes.

Bedrijfsuitje op het water

Vanaf het Willemsplein beleeft u vervolgens een bijzondere vaartocht door de havens, waarbij een uniek uitzicht wordt geboden op werven, dokken en de hypermoderne overslag van containers. De havens van Rotterdam zijn immers het best te bekijken vanaf het water.

Napraten over alle indrukken van de dag doet u op een bijzondere locatie, de pakhuizen van het Westelijk Handelsterrein. Hier wordt u ontvangen met een borrel en geniet u vervolgens van een heerlijk 3-gangen diner om uw bedrijfsuitje af te sluiten.

Andere bedrijfsuitjes in Rotterdam

Dit bedrijfsuitje is een combinatie van activiteiten op het water en in de stad. Pegasus Events biedt meer daarnaast nog meer bedrijfsuitjes aan. Ook teambuilding activiteiten en meetings behoren tot de mogelijkheden. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Na een hartelijk ontvangst met korte uitleg onder de schaduw van de Euromast zijn we in 2 groepen op pad gegaan. Met een zonovergoten strakblauwe hemel gingen de 5 groepen met de supersnelle, maar altijd te korte Watertaxi rit naar het dropping punt. Na een tocht van 2-3 uur met allerlei leuke opdrachten tijdens deze GPS speurtocht, eindigden we in een gezellig, intiem maar lekker restaurant.

Corbion, Gorinchem