Rondje Rotterdam "Speurneus" Een unieke combinatie van entertainment en spel

Stadsspel door Rotterdam

Een supergezellig, onvervalst Rondje Rotterdams met een uitzonderlijk leuk spel element, “Speurneus!” Dat Rotterdam bruist en bubbelt weten we inmiddels, maar wat weten we eigenlijk van de historie van deze bruisende havenstad? Hoog tijd dus om eens op een ludieke wijze als speurneus op zoek te gaan in het centrum van Rotterdam naar diverse verborgen schatten en verhalen van deze bijzondere stad. En hoe kun je dat beter doen, dan mee te gaan met een Rondje Rotterdam “Speurneus” onder leiding van één van onze in Rotterdam geboren en getogen artiesten, b.v. Joris Lutz of Herman Douw.

Teambuilding en entertainment

Voordat we aan de slag gaan vormen wij een aantal teams en gaat u, na onze briefing, gewapend met tablet de binnenstad in om door middel van vragen, hints en tips het antwoord te vinden op een aantal typisch Rotterdamse vragen. Even een frisse neus halen dus, de beentjes strekken en nog wat leren ook! U krijgt beperkt tijd voor het beantwoorden per vraag of een opdracht, bedoeld om ervoor te zorgen dat ieder team gelijke kansen houdt. Een quizmaster kan op afstand middels GPS alles volgen, om te zorgen dat iedereen volgens de regels speelt en dat niemand “per ongeluk” op een terrasje verdwaalt!! Er is een aantal geweldig ludieke opdrachten zoals een foto opdracht, video opdracht etc. Bijzonder is dat de teams elkaar op de tablet kunnen volgen en zodoende de ranking bijhouden. Uiteraard is er een prijsuitreiking, waar onze entertainers weer een belangrijke rol van betekenis zullen spelen. De beste speurneuzen worden natuurlijk op muzikale wijze in het zonnetje gezet en krijgen een toepasselijke prijs. Uiteraard is Rondje Rotterdam Speurneus te combineren. Graag vertellen wij u meer over de talrijke mogelijkheden.

Rondje Rotterdam Speurneus, superleuk in een super gerse stad!  

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • Tot en met 20 personen: € 635,- Ieder extra deelnemer € 26,- p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW
  • 3 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn