Maatwerk Winter Event Speciaal voor u!

Genieten en plezier maken met uw collega’s of klanten gedurende de wintertijd? Misschien wilt u juist dit jaar iets speciaals doen voor uw medewerkers rondom de feestdagen of nieuwjaar? Organiseer een winter event! Van oktober t/m maart kunt u een bijzonder bedrijfsuitje, winterfestival of bijvoorbeeld een originele nieuwjaarsborrel boeken. 

Maatwerk Winter Event, kerstborrel of nieuwjaarsevent

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en afhankelijk van uw gasten en doelen. Wat denkt u van een mini winterfestival of spetterende nieuwjaarsbijeenkomst? Toch liever een mid-winter vaartocht met (Rotterdams) entertainment? 

Pegasus Events heeft 20 jaar ervaring in het adviseren, ontzorgen en organiseren van zakelijke (winterse) evenementen. We nemen de tijd om uw doelen en wensen door te nemen. Wij zijn uw co-piloot van organisatie tot evaluatie van het evenement.  

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Neemt u dan contact op met onze eventmanager Jodi Boom via 010-413 59 51 of per email, zodat we een speciaal voor u op maat gemaakt bedrijfsuitje tijdens deze bijzondere dagen kunnen creëren.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

Inbegrepen bij “Maatwerk Winter Event”

  • Vanaf 20 personen
  • Op aanvraag
  • Afhankelijk van gekozen programma

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was echt een super goed georganiseerde dag. De bussen waren goed geregeld, het diner en de locatie van het restaurant waren top en het interactieve stadsspel was ook heel origineel en leuk voor iedereen! Wij hebben alleen maar positieve reacties gekregen na afloop. Het contact voorafgaand en achteraf was ook heel fijn. Volgende keer organiseren wij zeker weer via Pegasus Events, bedankt!

Gemeente Leiden, Leiden