Maatwerk Winter Event Speciaal voor u!

Genieten en plezier maken met uw collega’s of klanten deze winter? Misschien wilt u iets speciaals doen voor uw medewerkers rondom de feestdagen? Organiseer een winter event! Van oktober t/m maart kunt u een bijzonder bedrijfsuitje, winterfestival of bijvoorbeeld een originele nieuwjaarsborrel boeken. 

Maatwerk Winter Event, kerstborrel of nieuwjaarsevent

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en afhankelijk van uw gasten en doelen. Wat denkt u van een mini winterfestival of een familiedag? Toch liever een vaartocht met entertainment? 

Pegasus Events heeft 15 jaar ervaring in het adviseren op en organiseren van zakelijke evenementen. We nemen de tijd om uw doelen en wensen door te nemen. Wij zijn uw co-piloot van organisatie tot evaluatie van het evenement. 

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Neemt u dan contact op met Annemieke Kok via 010-413 59 51 of per email, zodat we een speciaal voor u op maat gemaakt bedrijfsuitje tijdens deze bijzondere dagen kunnen creëren.  


Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

Inbegrepen bij “Maatwerk Winter Event”

  • Vanaf 15 personen
  • Op aanvraag
  • Afhankelijk van gekozen programma

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Een goed georganiseerd weekend door Pegasus Events. Makkelijk overleggen met Joris over een juiste invulling van het programma. Kortom perfect weekend geweest, positieve reacties vanuit het personeel ontvangen.

Techniplan adviseurs, Rotterdam