Familiedag WHD

Familiedag tijdens Wereldhavendagen


Zéker als het gaat om het versterken van het “familiegevoel” binnen jullie bedrijf hebben wij een mooi concept. De Wereldhaven Rotterdam familiedag! Je komt op plekken in Rotterdam waar niet iedereen zo maar komt dus neem de hele familie mee en ervaar de Rotterdamse haven met elkaar!

Of het nu gaat om het bekijken van stoere schepen geladen met containers of om de moderne architectuur waarin de haven zich bevindt. Op zondag staat de haven in het teken van jullie bedrijfs-familiedag. Jullie nodigen collega’s en hun familie uit en wij zorgen ervoor dat iedereen, van jong tot oud, met een glimlach huiswaarts keert. Onderdelen zijn leuke sport- en spelonderdelen waaraan iedereen kan meedoen, een rondvaart dwars door het havengebied, lekker eten en drinken en vooral veel plezier maken met elkaar.

Vervoer

Voor jullie bedrijfs-familiedag hebben wij een schip exclusief voor jullie gezelschap gereserveerd. In overleg wordt de route en het programma besproken.

Catering

Onderweg worden jullie gasten uiteraard perfect verzorgd. Gedurende het gehele programma worden diverse consumpties geserveerd en kunnen wij een ontbijt, lunch, diner en/of borrel verzorgen, geheel naar jullie wens! Wij kunnen de catering laten plaatsvinden in één of meerdere restaurants in Rotterdam of aan boord van het schip.

Entertainment

Helemaal leuk wordt het met passend Rotterdams entertainment zoals een voordracht door een Rotterdams stadsdichter, een accordeonist met Rotterdamse havenliedjes of een optreden door een shantykoor. Maar ook een Rotterdamse DJ kan de dag aan boord swingend afsluiten natuurlijk!

Programma

Vervolgens varen wij via de nieuwe Waterweg (150 jaar oud) dwars door het Havengebied richting het centrum van Rotterdam. Hier kunnen wij een gevarieerd aanbod bieden om het programma te vervolgen. Wat dacht je van:

·         Bezoek met rondleiding Stadion Feyenoord
·         Stads- of fietstour langs de architectonische hotspots
·         Tasty-walk "Proef de stad!" langs verschillende eet- en drinkgelegenheden
·         Tablet citygame “Ontdek de Haven in de stad!”
·         Spetterend bedrijfsfeest

Kostenplaatje

Wij verzorgen dit programma vanaf 50 personen. De kosten zijn uiteraard geheel afhankelijk van jullie wensen en onze invulling hiervan. Laten we hierover sparren en bel ons! Alle genoemde programma's zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn