Tabletgame: Versla Koning Winter Verjaag de winter: ijzig leuk!

Rotterdam is stevig in de greep van Koning Winter. Het is ijzig koud en guur. Iedereen verlangt naar een sprankje warmte en licht, maar Koning Winter is sterk en genadeloos. Dappere strijders zijn nodig om hem van de troon te stoten. Slim samenwerken, snelheid en creativiteit zijn nodig om graden te verdienen waarmee jullie de temperatuur kunnen laten stijgen. Wie durft de confrontatie aan en worden de helden van Rotterdam?

Tablet game in Rotterdam 

De hele groep heeft hetzelfde doel: versla Koning Winter! Je verkent de stad middels tablets en je voert teambuilding opdrachten met een winters tintje uit. De groep moet samenwerken om graden te verdienen en de koning van zijn troon te stoten. Samenwerken en plezier maken zijn elementen die terugkomen in deze game.

Andere teamevents

Bij Pegasus Events kunt u kiezen uit meerdere Citygames. Ook teambuilding activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn wij u partij als het gaat om het organiseren van een meetingrelatie event of personeelsuitje op maat.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • Tot en met 20 personen: € 850,-. Iedere extra deelnemer: € 36,50 p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW
  • 3,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De sloepenspeurtocht is een echte aanrader! Leuk dat je zelf kan varen over de Maas met een mooie sloep. De speurtocht bracht ons langs verschillende bijzondere en kenmerkende punten van de omgeving van Rotterdam. We hebben gevaren langs verschillende bruggen, sluizen, havens en rederijen. Het zonnetje maakte de tocht helemaal top! Na het varen hadden wij een lekkere barbecue bij restaurant Okay.

Willems Vastgoedonderhoud, Rotterdam