Speciale excursies Uniek kijkje achter de schermen

Absolute aanrader: excursies naar de havens!

Verras uw zakelijke gasten

Alleen tijdens de Wereldhavendagen is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te krijgen bij de tot uw verbeelding sprekende bedrijven die normaal hun poorten niet openen voor publiek. Dit jaar voor het eerst ook voor zakelijke groepen!

Complete programma’s

In overleg kunnen we samen met u een exclusief en verrassend excursieprogramma verzorgen dat alles te maken heeft met deze bijzondere dagen. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding bij APM of ECT. Of toch liever een bezoek aan de Fruit Terminal? Wij maken een geheel verzorgd programma zodat u zich volledig kunt richten op uw gasten.

Combineren met de avondshow?

Het hoogtepunt van de Wereldhavendagen is zonder twijfel het programma op de zaterdagavond! Een bijzonder schouwspel op de Rotterdamse Maas dat wordt afgesloten met een fraaie vuurwerkshow. Wilt u dit met uw collega's of relaties van dichtbij beleven? Kijk dan hier voor de mogelijkheden voor uw zakelijke groep.

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Neemt u dan contact op met Annemieke Kok via 010-413 59 51 of per email, zodat we een exclusieve en bijzondere excursie voor uw personeel, relaties of gasten kunnen maken.

Foto's: Anne Reitsma Fotografie

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • Op aanvraag
  • Vanaf 2 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn