Speciale excursies Uniek kijkje achter de schermen

Absolute aanrader: excursies naar de havens!

Verras uw zakelijke gasten

Alleen tijdens de Wereldhavendagen is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te krijgen bij de tot jullie verbeelding sprekende bedrijven die normaal hun poorten niet openen voor publiek! Neem je relaties mee op excursie naar één van de Rotterdamse bedrijven in de haven. Jullie krijgen een exclusieve kijk achter de schermen, waarbij wordt uitgelegd hoe het bedrijf werkt. Combinatie met lunch of vaartocht is mogelijk.

Ontdek de Haven

Wij nemen jullie mee dwars door het Rotterdamse havengebied en gaan op “visite” bij één van de gerenommeerde havenbedrijven. Wij worden daar hartelijk verwelkomd en wegwijs gemaakt in de interessante wereld van de motor van onze economie. We krijgen een rondgang langs terminals, containeropslag, bulkgoederen, offshore industrie en vele andere facetten van het desbetreffende bedrijf. Uiteraard is e.e.a. afhankelijk van het te bezoeken bedrijf. Er wordt gelegenheid geboden voor vraag/aanbod en het maken van foto’s (o.v.b. van toestemming bedrijf). Nog nooit opende de havenbedrijven hun deuren zoals dit jaar: “Ontdek de haven!”

Vervoer

De excursies kunnen worden georganiseerd per partyschip, luxe touringcar of ander leuk vervoer zoals een tandem of e-bike.

Complete programma’s

In overleg kunnen we samen met jullie een exclusief en verrassend excursieprogramma verzorgen dat alles te maken heeft met deze bijzondere dagen. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding bij APM of ECT. Of toch liever een bezoek aan de Fruit Terminal? Wij maken een geheel verzorgd programma zodat u zich volledig kunt richten op uw gasten.

Catering 

Onderweg worden jullie gasten uiteraard perfect verzorgd. Gedurende het gehele programma worden diverse consumpties geserveerd en kunnen wij een ontbijt, lunch, diner en/of borrel verzorgen, geheel naar jullie wens! Wij kunnen de catering laten plaatsvinden in één of meerdere restaurants in Rotterdam of aan boord van het schip c.q. luxe touringcar.

Entertainment 

Helemaal leuk wordt het met passend Rotterdams entertainment zoals een voordracht door een Rotterdams stadsdichter, een accordeonist met Rotterdamse havenliedjes of een optreden door een shantykoor. Maar ook een Rotterdamse DJ kan de dag swingend afsluiten natuurlijk!

Combineren met de avondshow?

Het hoogtepunt van de Wereldhavendagen is zonder twijfel het programma op de zaterdagavond! Een bijzonder schouwspel op de Rotterdamse Maas dat wordt afgesloten met een fraaie vuurwerkshow. Wilt u dit met uw collega's of relaties van dichtbij beleven? Kijk dan hier voor de mogelijkheden voor uw zakelijke groep.

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Neemt u dan contact op met Jodi Boom via 010-413 59 51 of per email, zodat we een exclusieve en bijzondere excursie voor uw personeel, relaties of gasten kunnen maken.

Foto's: Anne Reitsma Fotografie

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 25 personen
  • Op aanvraag
  • Vanaf 2 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Een goed georganiseerd weekend door Pegasus Events. Makkelijk overleggen met Joris over een juiste invulling van het programma. Kortom perfect weekend geweest, positieve reacties vanuit het personeel ontvangen.

Techniplan adviseurs, Rotterdam