Vaargaderen Meeting in de buitenlucht

Vaargaderen op de binnenwateren van Rotterdam

Altijd maar vergaderen in datzelfde hok, daar worden uw ideeën niet beter op. Voor nieuwe ideeën en concepten is het belangrijk om nieuwe indrukken op te doen. Dat kan tijdens een inspirerende vergadering op het water. Aan boord van de sloep heeft u alle privacy om de onderwerpen van de vergadering te bespreken. U kunt zelf varen en uiteraard kunt u ook even aanmeren wanneer dit gewenst is. Om de dag compleet te maken verzorgen wij catering naar wens aan boord. Wat dacht u van een heerlijk ontbijt aan boord waarna de vergadering van start kan gaan? Of de vergadering/ brainstormsessie afsluiten met een heerlijke borrel? 

Meeting of brainstorm op het water

Water inspireert en zeker als je de binnenwateren rondom Rotterdam bevaart! Even de koppen bij elkaar voor een informele meeting inclusief een heerlijke lunchbox of borrelbox aan boord? Zeker in deze moeilijke tijden is het belangrijk om de missie en visie van de organisatie onder het licht te houden. Brainstorm al varend over de Bergse Plassen en de Rotterdamse Rotte terwijl de prachtige natuur en de indrukwekkende woningen van Rotterdam Hillegersberg de revue passeren.

Met schipper?

Een echte reddingssloep die de hele wereld over is geweest om uiteindelijk te worden gerestaureerd in Nederland. De gecertificeerde sloep is zeer ruim, stabiel en heeft dankzij de houten vloer en banken een luxe uitstraling. Een ding is zeker, aan boord van deze sloep ben je altijd veilig! Afhankelijk van het weer kan de sloep open, deels overkapt, volledige overkapt of dicht gehuurd worden inclusief schipper.

Wilt u een unieke meeting laten organiseren door Pegasus Events? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met u wat alle mogelijkheden zijn voor uw organisatie.

Vergaderlocatie aan wal?

Pegasus Events biedt diverse inspirerende vergaderlocaties op de meest bijzondere plekken in Nederland. Of het nu gaat om een MT sessie van 4 personen of de commercial meeting, wij denken graag met u mee. Laat u verrassen door vele mogelijkheden en combineer uw (meerdaagse) meeting of heisessie met een bijzonder social program en uiteraard heerlijke catering.

Gezonde buitenlucht

Vanaf 1 juni kunnen kleine bijeenkomsten buiten weer plaatsvinden. Weliswaar onder strikte voorwaarden, zoals triage bij aankomst van de gasten, anderhalve meter afstand houden en niet meer dan 30 gasten (vanaf juli 100 gasten) tegelijkertijd op de locatie hebben. Ook al is de 1,5 meter een lastige opgave, gelukkig beschikken wij over voldoende inspiratie en ideeën om onze vergaderconcepten in de buitenruimten beter te benutten. Daar kunnen wij de gasten immers de gezonde buitenlucht bieden.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 4 personen
  • Op aanvraag. Afhankelijk van locatie en wensen.
  • vanaf 2 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Een goed georganiseerd weekend door Pegasus Events. Makkelijk overleggen met Joris over een juiste invulling van het programma. Kortom perfect weekend geweest, positieve reacties vanuit het personeel ontvangen.

Techniplan adviseurs, Rotterdam