Bingo Citygame Bingo in de stad als teambuilding

Speel het Bingo stadsspel! Bij deze teambuilding activiteit gaan jullie in teams op pad door Rotterdam gewapend met citymap en bingokaart. Tijdens deze citygame is het de bedoeling om zoveel mogelijk horizontale bingo‘s compleet te maken. Hulp nodig? Jullie hebben de beschikking over 1 hulpmiddel! Voor de rest ben je als team op elkaar aangewezen. Een mooie vorm van teambuilding dus!

Begin van het bedrijfsuitje

De deelnemers worden aan het begin van het bedrijfsuitje ontvangen met welkomstdrankje in het nieuwste architectonisch spektakel van Rotterdam: de Markthal! Vanuit het gezellige MartCafé kijkt u uit over de marktvloer en geeft onze instructeur uitleg. Dan kan het bedrijfsuitje beginnen!

Teambuilding

Anders dan bij een traditionele bingo krijgen de teams een kaart van Rotterdam, waarop de cijfers aangegeven staan. Aan de hand van de kaart moeten de teams zelf een logische route plannen om zoveel mogelijk bingo’s binnen te slepen. Op iedere locatie vinden de teams een vraag of opdracht (uiteraard zijn de vragen Google proof!).

De route wordt te voet afgelegd, maar de teams hebben een troefkaart oftewel de escape tijdens deze teambuilding: zij hebben de mogelijkheid om een deel van de route per openbaar vervoer af te leggen! De Ov-kaart is echter maar geldig voor 60 minuten. Maken de teams de juiste strategische beslissing over wanneer ze hun Ov-kaart activeren? Alleen door goed samen te werken en de juiste teambuilding krijgt jouw team de meeste bingo’s.

Route door Rotterdam

De speurtocht leidt langs de highlights van Rotterdam zoals de Markthal, Hotel New York, Kubuswoningen, Laurenskerk, Centraal Station, Stadhuis en Erasmusbrug. Zo ziet u tijdens dit bedrijfsuitje een hoop van de stad.

Prijsuitreiking

De teams dienen op de aangegeven tijd terug te zijn op de eindlocatie. Te laat terug betekent strafpunten! Onze instructeurs beoordelen de teams op basis van het aantal bingo-rijtjes, juiste antwoorden en de originaliteit en creativiteit bij de uitgevoerde opdrachten. Het winnende team gaat naar huis met een leuk aandenken aan dit bedrijfsuitje en uiteraard eeuwige roem!

Naast het Bingo Stadsspel hebben we nog veel meer teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bedrijfsuitjes op maat, zoals meetings en incentive uitjes. Ook zijn wij gespecialiseerd in de organisatie van een geheel verzorgd personeelsweekend.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • Tot en met 20 personen: € 600,-Iedere extra deelnemer : € 20,-Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • 3,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk