Vaartocht voor kleine groepen Bedrijfsuitje op een directieboot

Varen door de Rotterdamse havens en langs de skyline in een klassieke directieboot of salonboot? Met dit bedrijfsuitje heeft u een uniek uitzicht op Rotterdam! Wij bieden privé rondvaarten aan op uw eigen partyschip . Geniet op het ruime buitendek van het prachtige uitzicht over de stad Rotterdam terwijl een hapje en drankje geserveerd wordt. Een leuke en ontspannen manier om met collega's bij elkaar te zijn.

Bedrijfsuitje door de havens en langs de skyline

Aan de steiger ligt een klassieke directieboot voor u klaar. De bemanning verwelkomt u aan boord en het vaaruitje kan beginnen! Zodra alle gasten aan boord zijn gooit de schipper de trossen los en start de bijzondere vaartocht. Op uw eigen salonboot maakt u een tocht over de Maas en door de havens, waarbij een uniek uitzicht wordt geboden op werven, dokken en containeroverslag. Ook de enige echte skyline van Nederland ontbreekt uiteraard niet! Aan boord staan heerlijke borrelhapjes klaar en zijn drankjes aanwezig die u zelf kunt pakken. Het ontbreekt u aan niets tijdens dit bedrijfsuitje op de Rotterdamse Maas! Na de tocht wordt er weer afgemeerd aan de steiger en eindigt deze leuke Rotterdam-ervaring. Wat blijft is de herinnering aan een geweldig uitje met collega's of familie! 

Andere bedrijfsuitjes op het water 

Pegasus Events organiseert meerdere bedrijfsuitjes op het water. Ook bedrijfsuitjes in de stad en teambuilding activiteiten organiseren wij graag voor u. Daarnaast organiseren wij bedrijfsevenementen op maat, zoals incentive uitjespersoneelsweekend en relatie events. Dit alles doen we met een missie: zorgen dat u een dag beleeft om nooit te vergeten!

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 5 personen
  • Op aanvraag
  • Vanaf 2 uur scheepshuur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn