Vaartocht voor kleine groepen Bedrijfsuitje op een directieboot

Varen door de Rotterdamse havens en langs de skyline in een klassieke directieboot. Met dit bedrijfsuitje heeft u een uniek uitzicht op Rotterdam! 

Bedrijfsuitje door de havens en langs de skyline

Aan de steiger ligt een klassieke directieboot voor u klaar. De bemanning verwelkomt u aan boord en het bedrijfsuitje kan beginnen! Zodra alle gasten aan boord zijn gooit de schipper de trossen los en start de bijzondere vaartocht. Op uw eigen salonboot maakt u een tocht over de Maas en door de havens, waarbij een uniek uitzicht wordt geboden op werven, dokken en containeroverslag. Ook de enige echte skyline van Nederland ontbreekt uiteraard niet! Aan boord staan heerlijke borrelhapjes klaar en zijn drankjes aanwezig die u zelf kunt pakken. Het ontbreekt u aan niets tijdens dit bedrijfsuitje! Na de tocht wordt er weer afgemeerd aan de steiger en eindigt deze leuke Rotterdam-ervaring. Wat blijft is de herinnering aan een geweldig bedrijfsuitje! 

Andere bedrijfsuitjes op het water 

Pegasus Events organiseert meerdere bedrijfsuitjes op het water. Ook bedrijfsuitjes in de stad en teambuilding activiteiten organiseren wij graag voor u. Daarnaast organiseren wij bedrijfsevenementen op maat, zoals incentive uitjespersoneelsweekend en relatie events. Dit alles doen we met een missie: zorgen dat u een dag beleeft om nooit te vergeten!

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Maximaal 12 personen
  • Vanaf € 60,- p.p. exclusief BTW
  • Vanaf 2 uur scheepshuur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events bezorgde onze studenten een top evenement, waarbij ze Rotterdam op een leuke manier toegankelijker hebben gemaakt voor de studenten. Het programma (de city game en aansluitend het diner) viel erg in de smaak en gaf studenten de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen.

RSM, Rotterdam