Spelcafé in de winter Offline spelletjesavond in café

Dit winterse Spelcafé op een sfeervolle locatie biedt warmte en gezelligheid. Het is een originele variatie op de gewone bedrijfsborrel, maar je kunt het ook als teambuilding activiteit zien. Stel je voor: Je zit met een warm drankje of een glaasje wijn aan tafel met een paar collega's. Er wordt gelachen en je wordt fanatiek! Deze kant zie je niet vaak van collega's.

Tijdens dit uitje gaan teams van 4 tot 6 personen het café-game spelen. Tactiek, inzicht, motoriek en teamspirit zijn de sleutelwoorden. Hoe goed zijn collega's of relaties eigenlijk in onder andere sjoelen, jenga XL en shut-de-box?  Er zijn altijd minimaal vijf spellen aanwezig. Uiteraard onder begeleiding van onze ervaren instructeur! 

Optioneel

Dit winterse bedrijfsuitje is optioneel uit te breiden met een sightseeingtour vooraf of een heerlijk winters diner na afloop.

Andere bedrijfsuitjes

Het winterse bedrijfsevenement vindt zowel binnen als buiten plaats. Zoekt u een bedrijfsuitje op het water of juist een bedrijfsuitje in de stad?

Door ons gevarieerde aanbod is er veel keuze. Ook voor een workshop, quiz en vergaderarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het organiseren van een bedrijfsevenement op maat

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wat een fantastische dag! Met Pegasus Events zijn we schat gaan zoeken in de duinen van Hoek van Holland. Geen zware tocht en voor een ieder ook met een mindere conditie heel goed vol te houden. Afsluitend een BBQ bij de Zeebries. Zowel de organisatie /contacten naar aanloop van ons team event alswel de begeleiding ter plaatse was super leuk. Veel gelachen, leuke prijsuitreiking met een verrassende winnaar! De BBQ was goed georganiseerd en we hebben heerlijk genoten van het (on)weer, de zon, zee, strand. Bedankt, het uitje was onvergetelijk!

Shell, Pernis