Spelcafé in de winter Winters bedrijfsuitje in Rotterdam

U zit met een warm drankje of een glaasje wijn aan tafel met een paar collega's. Er wordt gelachen en u wordt fanatiek! Deze kant ziet u niet vaak van uw collega's.

Dit winterse Spelcafé op sfeervolle locatie biedt u warmte en gezelligheid. Het is een originele variatie op de gewone bedrijfsborrel, maar u kunt het ook als teambuilding activiteit zien. 

Tijdens dit uitje gaat u in teams van 4 tot 6 personen populaire café-games spelen. Tactiek, inzicht, motoriek en teamspirit zijn de sleutelwoorden. Hoe goed zijn uw collega's of relaties eigenlijk in onder andere sjoelen, jenga XL en shut de box?  Er zijn altijd minimaal vijf spellen aanwezig. Uiteraard onder begeleiding van onze ervaren instructeur! 

Optioneel

Dit winterse bedrijfsuitje is optioneel uit te breiden met een andere activiteit vooraf of een heerlijk winters diner.

Andere bedrijfsuitjes

Het winterse bedrijfsuitje vindt zowel binnen als buiten plaats. Zoekt u een bedrijfsuitje op het water of juist een bedrijfsuitje in de stad? Door ons gevarieerde aanbod heeft u veel keuze. Ook voor een workshop en quiz en voor vergaderarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het organiseren van een bedrijfsevenement op maat. Veel van onze evenementen vinden plaats in de omgeving van Rotterdam, maar we denken graag met u mee over de invulling van een geweldige dag!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was een geweldige dag! Mijn doel is bereikt..de 020-ers zijn fan geworden van Rotterdam;-) Jullie instructeur Ben deed het hartstikke leuk, ik vond het vooral heel prettig dat het op een volwassen manier werd gedaan. Super route en leuke opdrachten. Dus ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geslaagde dag!

KLM, Amsterdam