Spelcafé in de winter Winters bedrijfsuitje in Rotterdam

U zit met een warm drankje of een glaasje wijn aan tafel met een paar collega's. Er wordt gelachen en u wordt fanatiek! Deze kant ziet u niet vaak van uw collega's.

Dit winterse Spelcafé op sfeervolle locatie biedt u warmte en gezelligheid. Het is een originele variatie op de gewone bedrijfsborrel, maar u kunt het ook als teambuilding activiteit zien. 

Tijdens dit uitje gaat u in teams van 4 tot 6 personen populaire café-games spelen. Tactiek, inzicht, motoriek en teamspirit zijn de sleutelwoorden. Hoe goed zijn uw collega's of relaties eigenlijk in onder andere sjoelen, jenga XL en shut de box?  Er zijn altijd minimaal vijf spellen aanwezig. Uiteraard onder begeleiding van onze ervaren instructeur! 

Optioneel

Dit winterse bedrijfsuitje is optioneel uit te breiden met een andere activiteit vooraf of een heerlijk winters diner.

Andere bedrijfsuitjes

Het winterse bedrijfsuitje vindt zowel binnen als buiten plaats. Zoekt u een bedrijfsuitje op het water of juist een bedrijfsuitje in de stad? Door ons gevarieerde aanbod heeft u veel keuze. Ook voor een workshop en quiz en voor vergaderarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het organiseren van een bedrijfsevenement op maat. Veel van onze evenementen vinden plaats in de omgeving van Rotterdam, maar we denken graag met u mee over de invulling van een geweldige dag!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

In juni 2017 hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht