Spelcafé in de winter Offline spelletjesavond in café

Dit winterse Spelcafé op een sfeervolle locatie biedt warmte en gezelligheid. Het is een originele variatie op de gewone bedrijfsborrel, maar je kunt het ook als teambuilding activiteit zien. Stel je voor: Je zit met een warm drankje of een glaasje wijn aan tafel met een paar collega's. Er wordt gelachen en je wordt fanatiek! Deze kant zie je niet vaak van collega's.

Tijdens dit uitje gaan teams van 4 tot 6 personen het café-game spelen. Tactiek, inzicht, motoriek en teamspirit zijn de sleutelwoorden. Hoe goed zijn collega's of relaties eigenlijk in onder andere sjoelen, jenga XL en shut-de-box?  Er zijn altijd minimaal vijf spellen aanwezig. Uiteraard onder begeleiding van onze ervaren instructeur! 

Optioneel

Dit winterse bedrijfsuitje is optioneel uit te breiden met een sightseeingtour vooraf of een heerlijk winters diner na afloop.

Andere bedrijfsuitjes

Het winterse bedrijfsevenement vindt zowel binnen als buiten plaats. Zoekt u een bedrijfsuitje op het water of juist een bedrijfsuitje in de stad?

Door ons gevarieerde aanbod is er veel keuze. Ook voor een workshop, quiz en vergaderarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het organiseren van een bedrijfsevenement op maat

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Na een hartelijk ontvangst met korte uitleg onder de schaduw van de Euromast zijn we in 2 groepen op pad gegaan. Met een zonovergoten strakblauwe hemel gingen de 5 groepen met de supersnelle, maar altijd te korte Watertaxi rit naar het dropping punt. Na een tocht van 2-3 uur met allerlei leuke opdrachten tijdens deze GPS speurtocht, eindigden we in een gezellig, intiem maar lekker restaurant.

Corbion, Gorinchem