Spelcafé in de winter Winters bedrijfsuitje in Rotterdam

U zit met een warm drankje of een glaasje wijn aan tafel met een paar collega's. Er wordt gelachen en u wordt fanatiek! Deze kant ziet u niet vaak van uw collega's.

Dit winterse Spelcafé op sfeervolle locatie biedt u warmte en gezelligheid. Het is een originele variatie op de gewone bedrijfsborrel, maar u kunt het ook als teambuilding activiteit zien. 

Tijdens dit uitje gaat u in teams van 4 tot 6 personen populaire café-games spelen. Tactiek, inzicht, motoriek en teamspirit zijn de sleutelwoorden. Hoe goed zijn uw collega's of relaties eigenlijk in onder andere sjoelen, jenga XL en shut de box?  Er zijn altijd minimaal vijf spellen aanwezig. Uiteraard onder begeleiding van onze ervaren instructeur! 

Optioneel

Dit winterse bedrijfsuitje is optioneel uit te breiden met een andere activiteit vooraf of een heerlijk winters diner.

Andere bedrijfsuitjes

Het winterse bedrijfsuitje vindt zowel binnen als buiten plaats. Zoekt u een bedrijfsuitje op het water of juist een bedrijfsuitje in de stad? Door ons gevarieerde aanbod heeft u veel keuze. Ook voor een workshop en quiz en voor vergaderarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het organiseren van een bedrijfsevenement op maat. Veel van onze evenementen vinden plaats in de omgeving van Rotterdam, maar we denken graag met u mee over de invulling van een geweldige dag!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland