Spelcafé in de winter Winters bedrijfsuitje in Rotterdam

Dit winterse Spelcafé op een sfeervolle locatie biedt warmte en gezelligheid. Het is een originele variatie op de gewone bedrijfsborrel, maar je kunt het ook als teambuilding activiteit zien. Stel je voor: Je zit met een warm drankje of een glaasje wijn aan tafel met een paar collega's. Er wordt gelachen en je wordt fanatiek! Deze kant zie je niet vaak van collega's.

Tijdens dit uitje gaan teams van 4 tot 6 personen het café-game spelen. Tactiek, inzicht, motoriek en teamspirit zijn de sleutelwoorden. Hoe goed zijn collega's of relaties eigenlijk in onder andere sjoelen, jenga XL en shut-de-box?  Er zijn altijd minimaal vijf spellen aanwezig. Uiteraard onder begeleiding van onze ervaren instructeur! 

Optioneel

Dit winterse bedrijfsuitje is optioneel uit te breiden met een sightseeingtour vooraf of een heerlijk winters diner na afloop.

Andere bedrijfsuitjes

Het winterse bedrijfsevenement vindt zowel binnen als buiten plaats. Zoekt u een bedrijfsuitje op het water of juist een bedrijfsuitje in de stad?

Door ons gevarieerde aanbod is er veel keuze. Ook voor een workshop, quiz en vergaderarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het organiseren van een bedrijfsevenement op maat

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Mijn collega’s hebben het uitje als zeer positief ervaren. Voordeel van de bingo is dat hij eigenlijk voor een ieder te doen is en dat mensen er een eigen invulling aan kunnen geven (competitief, rustig aan doen of er een lekkere wandeling van maken). Het materiaal was prima in orde en ook de wijze waarop Mike eea bracht droeg er zeker bij aan het enthousiasme. De tocht met de watertaxi maakte het voor de meesten wel helemaal af.

Politie, Rotterdam