Haven Rondje Rotterdam Bedrijfsuitje door de Rotterdamse haven

Hoe ervaar je Rotterdam het best? Vanaf de Maas natuurlijk! In vervolg op het doorslaand succes van Rondje Rotterdam, gaan we te water. Trio ‘Naar de Haaien’ verzorgt een hilarische avond tijdens uw bedrijfsuitje met de mooiste skyline van Nederland als decor, tijdens het Haven Rondje Rotterdam!

Bedrijfsuitje met een Rotterdams tintje

De gasten worden tijdens het bedrijfsuitje meegenomen op een privé vaartocht door de bedrijvige havens. Op de sfeervolle salonboot wordt u getrakteerd op een aaneenschakeling van Rotterdamse humor, zoals een workshop Rotterdamse smartlap zingen, ‘doorspekt’ met een heerlijk dinerbuffet. Kies uw eetmoment goed, want voor u het weet proest u het uit!

Deze uitgebreide haventour is ideaal voor groepen en bedrijfsuitjes met een Rotterdams tintje. Het Haven Rondje Rotterdam biedt een voorstelling van Naar de Haaien aan boord van een salonboot of partyschip en de unieke combinatie van muziek, theater en een vaartocht boordevol informatie en hilarische dialogen. Uiteraard mogen de bekende Rotterdamse liedjes zoals Ketelbinkie en Ik ben aan de Maas Geboren niet ontbreken tijdens dit teamuitje, maar ook eigen geschreven liedjes met veel humor worden gezongen. Het aardige van deze haaien is, dat zij ongevaarlijk zijn en daardoor op ieder bedrijfsuitje een onvergetelijke indruk achter laten.

Dit avondvullende teamuitje start aan een steiger in het centrum van Rotterdam. ‘Naar de Haaien’ ontvangt iedereen met warme klanken. Zodra het ruime sop wordt gekozen krijgt iedereen een drankje en begint de pret. In de pauze van dit bedrijfsuitje staat er een ruim assortiment aan lekkernijen klaar. De avond wordt vervolgens afgesloten met de workshop ‘Rotterdamse smartlap zingen’, zodat u weer goed mee kunt praten! Dit originele bedrijfsuitje is door de combinatie van varen, eten en humor erg populair.

Andere bedrijfsuitjes in Rotterdam

Naast het  Rondje Rotterdam Cruise organiseert Pegasus Events nog meer bedrijfsuitjes, zowel in de stad als op het water. Wat dacht u van onze bedrijfsuitjes op maat? Ook voor bedrijfsuitjes in de stad en teambuilding activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast organiseren wij voor u graag meetings en incentives.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 30 personen
  • Op aanvraag, afhankelijk van groepsgrootte en catering
  • 3 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

I actually really enjoyed the Kick-Off and thought the length of the work-content was just long enough to get things done without getting to tired. I LOVED the fun events and really enjoyed hanging out with my colleagues in such a fun way! The castle was beautifull and the hotel was great. This event was super awesome, everything was taken care of.

Gamehouse Europe BV, Eindhoven