Beachgames Bedrijfsuitjes op het strand

Bedrijfsuitjes in de buitenlucht en lekker uitwaaien aan zee! Met de beachgames van Pegasus Events beleeft u een uniek bedrijfsuitje op het strand. We hebben verschillende beach games die niet alleen erg leuk zijn, maar ook nog eens geschikt zijn voor teambuilding.

Expeditie Robinson op het strand

Expeditie Robinson op het strand is een uitdagende beach game, in navolging van het populaire televisieprogramma. Dit bedrijfsuitje is het ultieme overlevingsspel waarin competitie en creativiteit centraal staan. Na ontvangst met een welkomstdrankje en uitleg gaat elk team haar eigen teamvlag maken. Hierna zullen de teams het tegen elkaar opnemen in verschillende ‘proeven’ waarbij samenwerken met je team essentieel is. Een goede manier van teambuilding dus. Daarna volgt een ‘eilandraad’ waarin gestemd gaat worden. In deze stemronde brengt iedereen anoniem een positieve stem uit voor één van de andere teamleden. Deze stemmen leveren punten op die in de finale van dit bedrijfsuitje van belang zijn om de ultieme Robinson te worden! Na de strijd kunt u heerlijk bijkomen met een BBQ, waarbij de winnende Robinson de BBQ mag openen.

Blokart en BBQ als actief bedrijfsuitje

Bij dit bedrijfsuitje stap je in een blokart en laat u zich meevoeren door de wind. Span uw zeil en ga steeds sneller en sneller. Blokarten is dé manier om lekker uit te waaien op het strand! Samen met collega’s lekker ontspannen en als afsluiter van dit teamuitje een heerlijke BBQ.

Zeskamp, een sportief bedrijfsuitje

Bij dit sportieve bedrijfsuitje wordt u in groepen van ongeveer 8 personen verdeeld. Met uw team rouleert u tussen de verschillende spellen van de zeskamp. Denk hierbij aan spellen als beachsoccer, sumo worstelen, knotshockey, reuze jenga, flingo, touwtrekken, mega twister, katapult bouwen, lacrosse, bamboe toren, ultimate frisbee of bubble voetbal. Na afloop van dit sportieve bedrijfsuitje kunt u bijkomen met een overheerlijk BBQ buffet.

De bovenstaande beach games bieden wij aan in Hoek van Holland en Scheveningen. Heeft u zelf een strandlocatie voor uw bedrijfsuitje in gedachte, dan denken wij graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte. Ook voor teambuilding op het water en bedrijfsuitjes in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

In juni 2017 hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht