Beleef de Haven in de Stad Per fiets, tandem of e-bike!

Ontdek en Beleef de Haven in de Stad – per fiets, tandem of Rotterdamse tram

Met een gepassioneerd gids gaan we op pad en laten wij de haven zien zoals deze aanwezig is in het stadsbeeld. De haven is meer in de stad aanwezig dan je zult denken. Ga met ons mee op ontdekkingstocht kris-kras door Rotterdam.

De haven high-lights midden in de stad komen voorbij, zoals de Wilhelminapier, WorldPortCentre, Cruise Terminal, Douanegebied Entrepot, Westelijk Handelsterrein, Erasmusbrug, Kubus woningen, Hotel New York, ss Rotterdam, het spiksplinternieuwe Worldport Pavillion maar ook verschillende havenbedrijven, huizen van (voormalige) havenbaronnen, de oerknal van onze haven en nog veel meer.

Vervoer

Wat vinden wij het leuk om jullie met tandems deze toer te laten doen! Maar het kan ook relaxed wandelend, fietsend of zelfs per Rotterdamse Tringeling (tram), Metro. Een combinatie van vervoersmiddelen kan ook!

Catering

Onderweg worden jullie gasten uiteraard perfect verzorgd. Gedurende het gehele programma worden enkele stops ingepland voor een “natje en een droogie”. Wij verzorgen desgewenst ontbijt, lunch, diner en/of borrel geheel naar jullie wens!

Entertainment

Helemaal leuk wordt het met passend Rotterdams entertainment zoals een voordracht door een Rotterdams stadsdichter, een accordeonist met Rotterdamse havenliedjes of een optreden door een shantykoor.

Programma uitbreidingen

Wat dacht je van:

·         Bezoek met rondleiding Stadion Feyenoord
·         Tasty-walk "Proef de stad" langs verschillende eet- en drinkgelegenheden!
·         Tablet citygame “Ontdek de Haven in de stad!”

Kosten

Wij verzorgen dit programma vanaf 20 personen. De kosten zijn vanaf € 45,- p.p. maar uiteraard geheel afhankelijk van jullie wensen en onze invulling hiervan. Laten we hierover sparren en bel ons

Alle genoemde voorstellen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn