Bob Ross Workshop Gezellig en creatief!

Wie kent hem niet? Bob Ross: de eigenzinnige landschapsschilder die bekend is van tv.

Met de Pegasus Events schilderworkshop leer je net zo te schilderen volgens de techniek van deze befaamde schilder. Dezelfde termen van de schilder worden gebruikt, wat het extra herkenbaar maakt en door zijn technieken kan echt iedereen schilderen. Er wordt geschilderd met olieverf.

Bob Ross Workshop

De deelnemers worden ontvangen door onze enthousiaste workshop begeleider op een nader te bepalen locatie. Je zult versteld staan van je eigen kwaliteiten tijdens het meedoen aan deze workshop. Ervaar hoe het is om een echte kunstschilder te zijn en maak gerust fouten, het zijn tenslotte ‘just happy accidents’.

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze creatieve workshop ook de schilderworkshop 'Skyline Rotterdam Painting', hierbij is de skyline van Rotterdam de grootste inspiratiebron en is het atelier gesitueerd aan de kade van de Maas. Een workshop 'Paint like Herman Brood' is ook zeker een leuk en origineel alternatief om de creatieve skills tot uiting te brengen.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • Vanaf € 37,50 p.p. exclusief BTW
  • 1,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Mijn collega’s hebben het uitje als zeer positief ervaren. Voordeel van de bingo is dat hij eigenlijk voor een ieder te doen is en dat mensen er een eigen invulling aan kunnen geven (competitief, rustig aan doen of er een lekkere wandeling van maken). Het materiaal was prima in orde en ook de wijze waarop Mike eea bracht droeg er zeker bij aan het enthousiasme. De tocht met de watertaxi maakte het voor de meesten wel helemaal af.

Politie, Rotterdam