Beleef Winters Rotterdam Winterse stadswandeling Rotterdam

Met onze eigen doorgewinterde stadsfanaat, ga je op pad om op een hartverwarmende manier “Winter in Rotterdam beleven”. Uiteraard starten we met een winters drankje naar keuze; warme choco (met rum?) of liever een dampende winterthee. Gecombineerd met Rotterdamse lekkernijen zoals Havenmeester of Maasstroompjes is het begin al goed.

De gids wisselt persoonlijke verhalen af met interessante facts & figures over de hotspots en bezienswaardigheden in de Maasstad. Dit is zo'n leuke manier om verrassend Rotterdam te ontdekken, te ervaren en te beleven! Tussendoor trakteert de stadsgids alle deelnemers op een lekker glaasje “Port of Rotterdam”. Uiteraard is er ook non-alco verkrijgbaar. Mochten de oliebollenbakkers er reeds staan dan doen wij er een Rotterdamse oliebol naar keuze bij!

Natuurlijk bezoeken we de Rotterdamse hotspots zoals het iconische Rotterdam Centraal, het foodwalhalla; de Markthal, het spiegelende Depot van museum Boijmans van Beuningen en de historische brandgrens.

We kunnen ons opwarmen tijdens een Jeu de Boules in een sfeervolle indoorbaan in Rotterdam Noord. Dit onderdeel duurt circa 45 minuten en is ontzettend leuk!

Naast het spiksplinternieuwe hóógste gebouw van Nederland, ontbreekt ook het gróótste gebouw niet tijdens deze stadstoer. We komen langs nog veel meer bijzondere plekken; prachtige streetart, de Reus van Rotterdam, de bijzondere details van het Stadhuis en mooie winkelstraten in winterse sfeerverlichting.

We vergeten het verleden van de stad niet maar leggen de nadruk op de positieve veranderingen die Rotterdam heeft ondergaan om te zijn wat het nu is; een gastvrije moderne stad mét een hart. Klaar om iedereen hartelijk te begroeten. Gedurende de stadstoer wordt er een digitale groepsfoto gemaakt en vertelt de stadsgids bijzondere en persoonlijke fact & figures over Rotterdam. 

Zoek je extra beleving?

Groeten!Ansichtkaart met postzegel en pen voor jouw “Groeten uit Roffa!”
CardioMaak het jezelf gemakkelijk met een stadsfiets
OV-kaartZie meer van de stad en bezoek bijvoorbeeld historisch Delfshaven of Urban-Noord 
StoerStap in de supersnelle Watertaxi en scheur over de Maas!
ProefOnderweg proeven wij van heerlijke tapas of exotisch streetfood
Walking dinerBij lokale top restaurants
Walking streetfood  Lunch bij lokale tentjes

Voor wie?

“Beleef Rotterdam!” is geschikt als personeels-, teambuilding- en als relatiemarketing-event. De tour kan wandelend, fietsend of varend worden uitgevoerd. De toer wordt specifiek voor uw gezelschap op maat samengesteld. 

Duurzaam & Locaal   

De inhoud van onze tours worden met de grootste zorg samengesteld waarbij duurzaamheid, biologische producten, lokale ondernemers en zero waste policy voor ons belangrijk zijn. Verantwoord maatschappelijk ondernemen is belangrijk voor ons.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Ondanks weer en wind met 3 mooie sloepen de Maas getrotseerd. Na korte uitleg van boot en spel op pad met 3 teams. Genoeg opdrachten om iedereen volop bezig te houden en ondertussen varen door hartje Rotterdam en over de Maas. Super om te doen en je ziet ook nog veel van de stad. Ook in de herfst leuk als je tegen een spatje kan.

Greenchoice, Rotterdam