Varen door de Haven Ervaar Rotterdam vanaf het water

Varen door de Rotterdamse havens

Vanaf het water voel je je onderdeel van de Wereldhavendagen. Neem jouw gasten mee op een privéschip met drankjes, hapjes en een gepassioneerd gids. Aan boord worden jouw gasten ondergedompeld in maritiem Rotterdam.

Wat een fantastische manier van netwerken is dit

Jullie stappen aan boord op de plek die jullie het beste past zoals het eigen bedrijventerrein of bij een parkeermogelijkheid. Vervolgens varen wij bijvoorbeeld naar de Tweede Maasvlakte om daar Futureland te bezoeken. Hier krijgen de gasten een schitterend overzicht van dit “nieuwe’ stukje Nederland, industrieel, natuur en sportgebied in één. Vervolgens varen wij via de Nieuwe Waterweg (150 jaar oud) dwars door het Havengebied richting het centrum van Rotterdam.

Een andere mogelijkheid is om met een kleiner schip de binnenhavens nabij het centrum te bezoeken zoals het Boerengat, de Oude Haven en de Leuvehaven. Allemaal roemruchte havens uit een verleden waar de stad haar havenactiviteiten begon. Prachtige gebouwen, historische schepen en veel mooie verhalen verteld door een stadsgids completeren dit programma. 

Graag vernemen wij jullie wens en gaan hiermee aan de slag!

Vervoer

Dit programma wordt uitgevoerd op een voor jullie gezelschap exclusief gereserveerd partyschip.

Catering

Onderweg worden jullie gasten uiteraard perfect verzorgd. Gedurende het gehele programma worden diverse consumpties geserveerd en kunnen wij een ontbijt, lunch, diner en/of borrel verzorgen, geheel naar jullie wens! Wij kunnen de catering laten plaatsvinden in één of meerdere restaurants in Rotterdam of aan boord van het schip c.q. luxe touringcar.

Entertainment

Helemaal leuk wordt het met passend Rotterdams entertainment zoals een voordracht door een Rotterdams stadsdichter, een accordeonist met Rotterdamse havenliedjes of een optreden door een shantykoor. Maar ook een Rotterdamse DJ kan de dag aan boord swingend afsluiten natuurlijk!

Programma

Vervolgens rijden of varen wij via de nieuwe Waterweg (150 jaar oud) dwars door het Havengebied richting het centrum van Rotterdam. Hier kunnen wij een gevarieerd aanbod bieden om het programma te vervolgen.

Wat dacht je van:

•             Bezoek met rondleiding Stadion Feyenoord
•             Rondleiding RDM Campus - Innovation Dock
•             Stads- of fietstour langs de architectonische hotspots
•             Tasty-walk "Proef de stad!" langs verschillende eet- en drinkgelegenheden
•             Tablet citygame “Ontdek de Haven in de stad!”

Kosten

Wij verzorgen dit programma vanaf 25 personen. De kosten zijn uiteraard geheel afhankelijk van jullie wensen en onze invulling hiervan. Laten we hierover sparren en bel ons!

Alle genoemde voorstellen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 25 personen
  • Op aanvraag
  • Vanaf 2 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Ondanks weer en wind met 3 mooie sloepen de Maas getrotseerd. Na korte uitleg van boot en spel op pad met 3 teams. Genoeg opdrachten om iedereen volop bezig te houden en ondertussen varen door hartje Rotterdam en over de Maas. Super om te doen en je ziet ook nog veel van de stad. Ook in de herfst leuk als je tegen een spatje kan.

Greenchoice, Rotterdam