Height and Seek Ga op avontuur door Rotterdam!

De Maasstad bruist als nooit te voren en is daarmee dé locatie voor een mooie beleving! De Euromast, de mooiste hoge locatie van Rotterdam, is samen met belevingsspecialist Pegasus Events om de tafel gegaan wat heeft geleid tot een unieke urbanexperience; Height and Seek! Met dit bijzondere en flexibele programma willen wij de stadsslogan ‘Rotterdam, make it happen’ waar maken. Veel plezier gewenst, zowel op het land, het water als op grote hoogte!

Euromast

Een ervaring op zichzelf, dit typisch Rotterdamse icoon. Op 100 meter hoogte is het uitzicht geweldig en de horeca goed. Na de recente verbouwing is het interieur van de Euromast weer helemaal up-to-date, een echte must see! Laat u verrassen door de culinaire beleving op grote hoogte.

Teambuilding in Rotterdam

De deelnemers gaan verdeeld in teams op pad door Rotterdam gewapend met citymap en bingokaart. De route wordt te voet afgelegd, maar de teams stappen eerst in de snelle Watertaxi om te worden ‘gedropt’ op een door henzelf bepaalde locatie in Rotterdam. Daarnaast hebben ze nog een troef: De OV-kaart! Die is echter maar 60 minuten geldig. Maken de teams de juiste strategische beslissing over wanneer ze de kaart activeren?

Anders dan bij een traditionele bingo, krijgen de teams een kaart van Rotterdam, waarop de cijfers aangegeven staan. Aan de hand van die kaart plannen de teams zelf een logische route om zoveel mogelijk bingo's binnen te slepen. Op iedere locatie beantwoorden zij een vraag of voeren een opdracht uit. Aan de hand van het aantal bingo-rijtjes, de juiste antwoorden en de uitgevoerde opdrachten wordt de winnaar bepaald. Een leuke en actieve manier om de stad te verkennen!

Flexibel bedrijfsuitje

Height and seek is een bijzondere beleving waarbij het hoogste en daarmee mooiste uitzicht van Rotterdam wordt gecombineerd met een teambuilding activiteit. Vergaderen en/of lekker eten en drinken kan naar behoefte worden toegevoegd. De citygame wordt altijd gecombineerd met één of meerdere onderdelen op de Euromast, zoals een lunch, borrel, diner en/of vergaderarrangement (dagdeel). De keuze is aan u!

Mocht u een afwijkende duur willen of andere wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Bedrijfsuitje in de Maasstad

Pegasus Events biedt naast dit personeelsuitje nog veel meer mogelijkheden voor teambuilding en bedrijfsuitjes. Zo kunt u met uw team elektrisch rijden tijdens de Tuk Tuk Challenge of zelf de weg vinden tijdens een Dropping citygame. Bekijk hier al onze bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. U kunt ook bij ons terecht voor onder andere meetings en incentive uitjes.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • Tot en met 20 personen: € 910,- Iedere extra deelnemer: € 33,50 p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW
  • 3,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem