Bezorging borrelbox online events

De gepersonaliseerde borrelbox: Op een ludieke en duurzame manier bij alle collega's thuisbezorgd voor tijdens een gaaf online event!

Corona proof – online teambuilding

De laatste tijd hebben wij van team Pegasus Events ons volop gericht op het ontwikkelen van mooie, leuke en interactieve online teambuilding activiteiten. In de wereld van nu is fysiek samenkomen met collega’s voor een borrel of teambuildingsactiviteit helaas niet mogelijk maar online samenkomen dus wél. Zo kunt u met uw team de online game HACKED! spelen en de hacker ontmaskeren, samen lol hebben tijdens een Online Pubquiz of genieten van een spelshow gepresenteerd vanuit onze studio tijdens de Bedrijfs Borrel 
Show!

Online event Stadswonen

De klant van vandaag, Stadswonen Rotterdam, heeft gekozen voor een superleuke, interactieve en gezellige Online Bingo inclusief feestavond met online DJ. Via Zoom werden alle 60 deelnemers welkom geheten door onze enthousiaste Quizmaster Jennifer. Het winnende team ging er vandoor met een trofee, heerlijke chocolade en uiteraard de eeuwige roem! Dit alles onder het genot van een gepersonaliseerde borrelbox. Naast heerlijke snacks en drankjes kregen alle deelnemers ook een Stadswonen hoodie en een mooi mondkapje op een ludieke manier thuisbezorgd.

Ludiek thuisbezorgd met Kalfsbeek!

De deelnemers kregen de afgelopen twee dagen de gepersonaliseerde borrelbox door ons kantoorteam persoonlijk aan de deur thuis afgeleverd. En dat deden wij niet zomaar maar in samenwerking met Kalfsbeek (medesponsor van Rotterdam Topsport)! Wij mochten de borrelboxen afleveren in de nieuwe Mini Electric. Duurzaam maar ook súpergaaf natuurlijk! Wij bedanken Kalfsbeek Mini voor het uitlenen van deze te gekke Mini Electric voor het op een duurzame manier bezorgen van de borrelboxen. 

Geslaagde avond

Al met al kunnen we zeggen dat deze avond van online samenkomen een succes was en niet onderdeed voor een ‘echte’ vrijmibo of teambuildingactiviteit. Onder het genot van een hapje en drankje en onder leiding van onze enthousiaste quizmaster samenkomen in deze roerige tijden: Het kán!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De voorbereidingen naar de dag van de activiteit toe verliepen prettig, ook heel fijn is even een bevestigend gesprek de dag vooraf. De Tuk Tuk Challenge was heel erg leuk, het hele team was enthousiast erover. Naast de challenge zelf geven de groepsfoto en prijsuitreiking een extra teambuildingseffect eraan.

Searchlite BV, Amsterdam