Corona proof uitjes van Pegasus Events

Corona-proof uitjes

Beetje bij beetje worden de COVID-19 maatregelen die genomen zijn versoepeld. Dit is geweldig nieuws! Niet alleen voor de thuiszittende studenten en werknemers, maar ook voor alle andere mensen die last hebben van de maatregelen. En in combinatie met het prachtige weer is het een perfect moment om met elkaar een passende buitenactiviteit of online teambuilding spel te spelen.

Steekproef horeca en event sector

Pegasus Events is door het dolle heen om te horen dat vanaf 1 juni er een steekproef zal plaats vinden waarbij gekeken wordt wat voor effect het heeft als maximaal 30 mensen bij elkaar zijn op 1,5 meter afstand.

Zodra de resultaten laten zien dat deze versoepeling positief effect heeft, zal er vanaf 1 juli verder worden versoepeld. Dit zou dan betekenen dat vanaf 1 juli grotere groepen weer bij elkaar mogen komen, uiteraard op 1,5 meter afstand, in een groep van maximaal 100 personen. Pegasus Events zal vanuit daar ook zijn bedrijfsuitjes per 1 juli 2020 uitbreiden tot een max. van 100 gasten waarbij de 1,5 meter samenleving en de richtlijnen van het RIVM aangehouden worden.

De rol van Pegasus Events in deze mogelijkheid

Om deze versoepelingen te vieren biedt Pegasus Events Corona-proof uitjes aan. Als ervaren Rotterdam specialist weten wij als geen ander welke citygames en tours in deze tijden georganiseerd kunnen worden. Zo bieden wij vanaf heden het volgende aan:

Al deze uitjes bieden wij aan als "Corona proof"

Wat betekent dit dan eigenlijk dat “Corona proof”?

Nou het gaat dan als volgt, er zullen bedrijfsuitjes worden georganiseerd voor een max van 30 mensen, vanaf 1 juni. Deze groep zal gedurende het uitje zich moeten houden aan de 1,5 meter samenleving en de andere richtlijnen vanuit het RIVM. Deze richtlijnen zijn, was je handen, nies en/of hoest in je elleboog en blijf bij verkoudheidsklachten thuis. 

Meer weten over de activiteiten van Pegasus Events?

Naast de Corona-proof uitjes die we aanbieden, hebben we ook andere activiteiten die in deze tijden veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan creatief sparren (digitaal), de Online Bedrijfs Borrel Show of juist een Virtuele Bingo Game met je collega’s vanuit huis. 

Wil je nou meer weten over wat Pegasus Events allemaal voor activiteiten organiseert? Check dan de Facebookpagina en het Instagram account van Pegasus Events. Bent u geïnteresseerd om juist iets te doen met uw internationale team of klanten? Check dan de Facebookpagina en het Instagram account van Your DMC Rotterdam.
Your DMC Rotterdam is onderdeel van Pegasus Events dat zich richt op de internationale doelgroep.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De voorbereidingen naar de dag van de activiteit toe verliepen prettig, ook heel fijn is even een bevestigend gesprek de dag vooraf. De Tuk Tuk Challenge was heel erg leuk, het hele team was enthousiast erover. Naast de challenge zelf geven de groepsfoto en prijsuitreiking een extra teambuildingseffect eraan.

Searchlite BV, Amsterdam