HACKED - Online Game Samenwerken op afstand!

HACKED!! - een spannend online teambuildingsgame 

Owjee! Er is iemand die heeft meer dan normale interesse in jullie bedrijfsgegevens. En heeft jullie gehacked. Niemand kan meer bij de belangrijke documenten en de rekeningnummers worden, as we speak, leeggeplunderd. De vingerafdruk- en irisscanners om het kantoor binnen te komen werken ook niet meer. Alle vestigingen wereldwijd zijn in één klap niets meer waard. Het enige wat je nog over hebt is je eigen identiteit, je mobiele telefoon en je eigen laptop of thuiscomputer... Gelukkig maar, want nu is het in ieder geval nog mogelijk om te communiceren met je collega's over de hele wereld.

Deze game speelt iedereen individueel én in teamverband. En dat gewoon op afstand vanuit huis of kantoor. Zonder de juiste communicatie en samenwerking kan het probleem niet opgelost worden. Naast fun is het dus ook nog eens een goede training! Om betere inzichten te krijgen kan je er ook nog voor kiezen om teambuilding trainers mee te laten kijken. 

Als iedereen goed heeft samengewerkt is aan het einde van het spel de hacker ontmaskerd! Kies je voor teambuilding en ben je op zoek naar een nieuwe manier om je collega's op afstand te laten verbinden? Dan is HACKED de beste online game ter wereld!

Alternatief?

Meer interactie met je collega's en ook nog prijzen winnen? Speel dan de Virtuele Bingo Game met onze online quizmaster en "notaris"! De ideale online game voor de VriMiBo vanuit huis. Meer online fun? Speel dan de online game Who is the Millionaire of de Hollandsche Quiz - Online editie!

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Ons team is telefonisch te bereiken via 010 - 413 59 51 of per email info@pegasusevents.nl.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 20 personen
  • v.a. € 22,50 p.p. (min. besteding: € 450,00). Bedragen zijn exclusief BTW.
  • 1,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Zeer fijne organisatie met ruime keus. Men denkt goed mee bij het samenstellen van het programma en biedt diverse mogelijkheden rekening houdend met alle bepalende factoren.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Den Haag