Virtuele Bingo Game Speel dit unieke online spel en WIN

Nu we met zijn allen zoveel mogelijk thuiswerken missen we de gezellige gesprekken bij de koffieautomaat, de vrijdagmiddagborrel en natuurlijk het teambuilding uitje.

Online Bingo Game

Daar hebben wij een oplossing voor! Zorg dat je klaar zit achter de computer of laptop met je favoriete drankje. Onze quizmaster verzorgt een leuke en unieke Online Bingo. Gezelligheid, veel lol, originele opdrachten en niet te vergeten; de leuke prijzen die gewonnen kunnen worden.

Er wordt zowel individueel en als team gestreden! Wij zorgen voor een online stream waar de deelnemers op kunnen inloggen!

Bingokaarten

Iedereen heeft individueel een Bingokaart welke vooraf aan het online event digitaal wordt toegestuurd. Hierop staat een persoonlijk nummer. Individueel kunnen de deelnemers prijzen winnen door horizontaal, verticaal, diagonaal of via een volle kaart prijzen te winnen.

Waslijn Challenge

Daarnaast wordt er om de 5 bingo ballen een getal van de waslijn getrokken door de enthousiaste quizmaster. Op deze kaarten staat een Challenge welke door twee teams uitgevoerd moeten worden. Onze quizmaster trekt uit de bak van ieder team een deelnemer (aan de hand van het persoonlijke nummer wat op de Bingo kaart staat) die de opdracht mag uitvoeren. Hierbij kun je denken aan Challenges zoals een hoedje maken van aluminium folie, trek je linker sok uit, doe om iedere hand een boterhamzakje e.d. Het team dat de meeste opdrachten het beste uitvoert is de groepswinnaar. 

Prijzen thuis gestuurd!

De diverse prijzen zullen worden toegestuurd naar het bedrijf.

Benodigdheden voor de klant:

  • Teamindeling.
  • Postadres voor verzending prijsjes.


Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Virtuele Bingo Game nog veel meer ONLINE activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de Hollandse Quiz Online of de fun game WHO IS THE MILLIONAIRE

Deze activiteit toch live bij één van onze horeca partners? De Bingo Game of Pubquiz wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het Coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

In juni 2017 hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht