Bedrijfs Borrel Show Dé Online Bedrijfsshow van dit moment

Online Bedrijfs Borrel Show

Dit jaar geen live bijeenkomst rondom de bedrijfsborrel, maar een unieke online editie! De deelnemers worden vanuit huis geïnspireerd en betrokken tijdens een 1 ½ uur durende show: live vanuit onze studio! Zorg dat je klaar zit achter je scherm en houd je telefoon bij de hand: We gaan beginnen! Samen met de toegezonden gepersonaliseerde Borrelbox speel je met je collega's een unieke Online Bedrijfs Borrelshow.

De Online Show!

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve, en energieke interactieve avond met jouw gezelschap, iedereen THUIS; dat is de Bedrijfsborrel Show! De online Bedrijfsborrel Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun tablet, tv of laptop. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee collega’s plaatsnemen achter de speeldesks  in de studio.

Muziek

Een muzikale omlijsting word verzorgd door het team achter de schermen. In de show zitten zogenaamde “bumpers” die zorgen dat het geheel mooi vloeiend doorloopt. De video wordt bediend door een technicus die schakelt tussen de verschillende beelden. Op deze manier blijft de show interessant voor de deelnemers.


Tijdsduur

De show, die in grote lijnen gepersonaliseerd kan worden, duurt ongeveer 90 minuten. Indien gewenst is het uiteraard mogelijk de show langer of korter te laten duren. Zitten jullie er klaar voor?

Borrelbox @Home

In aanvulling op deze leuke borrel kan Pegasus Events een (gepersonaliseerde) borrelpakket bij alle deelnemers bezorgen. Zo is de Bedrijfsborrel Show helemáál compleet!

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast de Bedrijfsborrel Show nog veel meer ONLINE activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld een VIRTUELE BINGO of de HOLLANDSCHE QUIZ - Online editie.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het contact voorafgaand aan het evenement is prima verlopen. Het eten (Okay en Hotel New York) was prima. Het sloepvaren sloot prima aan op de doelstellingen binnen onze organisatie. Ondernemend samenwerken was een vereiste de opdrachten uit te voeren, hetgeen prima paste in de doelstelling van de teambuilding. Het RIB varen gaf een ontspannen adrenaline kick. Kortom...TOP!!!

Van den Ban Autobanden, Hellevoetsluis