Wereldhavendagen

Bedrijfsuitje Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
Wereldhavendagen
  • Workshops
  • Wereldhavendagen
  • Bedrijfsuitje op het water
  • Bedrijfsuitje in de stad
Toon alle arrangementen

Jubileumeditie Wereldhavendagen 2022 gaat door!

Pegasus Events is ook prefferred supplier voor corporate events van de Wereldhavendagen tijdens de jubileumeditie van 2022! 365 dagen per jaar wordt er in de Rotterdamse haven keihard gewerkt om de Hollandse welvaart op peil te houden. Maar de haven vervult ook een voorbeeldrol voor de rest van de wereld op het gebied van duurzaamheid. Tijdens de Wereldhavendagen gaan deuren en poorten open die de rest van het jaar hermetisch gesloten blijven. Ervaar de Rotterdamse haven en bekijk de mogelijkheden voor een fantastisch programma op en rond het water tijdens dit unieke maritiem evenement!

ONTDEK DE HAVEN met klanten:
Relatie events tijdens de Wereldhavendagen Rotterdam van 2 t/m 4 september 2022! Met het thema ‘ONTDEK DE HAVEN’ helpen wij je om de samenwerking tussen jou en je relaties te versterken. Deze Wereldhavendagen zijn het moment om op pad te gaan met klanten, personeel of andere gasten.

Pegasus Events, official partner corporates van de Wereldhavendagen, ontwerpt zakelijke evenementen speciaal voor jou, waarbij de haven en jouw wensen samen komen. Ook kun je onderdeel van het spectaculaire zaterdagavondprogramma worden!

Unieke excursies – alle dagen
Neem je relaties mee op excursie naar één van de Rotterdamse bedrijven in de haven. Jullie krijgen een exclusieve kijk achter de schermen, waarbij wordt uitgelegd hoe het bedrijf werkt. Combinatie met lunch of vaartocht is mogelijk.

Varen door de haven – alle dagen
Vanaf het water voel je je onderdeel van de Wereldhavendagen. Neem jouw gasten mee op een privéschip met drankjes, hapjes en een gepassioneerd gids. Aan boord worden jouw gasten ondergedompeld in maritiem Rotterdam.  

Neem deel aan de avondshow – zaterdag 3 september
De avondshow op zaterdagavond is het spectaculaire hoogtepunt van de Wereldhavendagen! Beleef de show van dichtbij door aan boord te stappen van een feestelijk verlicht schip om te borrelen of dineren. Jullie schip is daadwerkelijk één van de hoofdrolspelers van deze avond. Bekijk de show en het schitterend vuurwerk als een ware VIP.

Ontdek en Beleef de Haven in de Stad – per fiets, tandem of e-bike
Met een gepassioneerd stadsfanaat gaan we op pad en laten wij de haven zien zoals deze aanwezig is in het stadsbeeld. O.a. het Worldport Pavillion maar ook verschillende havenbedrijven, huizen van (voormalige) havenbaronnen, de oerknal van onze haven en nog veel meer. De haven is meer aanwezig dan je zult denken. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door Rotterdam. De high-lights van de stad komen voorbij, zoals de Wilhelminapier, Erasmusbrug, Kubus woningen, Hotel New York, ss Rotterdam en nog meer!

Wereldhavendagen Citygame - alle dagen
De stad verkennen en teambuilden met de Wereldhavendagen als decor? Dat kan! In deze speciale Wereldhavendagen tabletgame ga je in teams op pad. In spelvorm leren jouw gasten elkaar kennen. Het team wat de meeste kennis van de stad en haar havens blijkt te hebben gaat naar huis met een leuke prijs. Dit programma is uit te breiden met heerlijke catering en een rondvaart langs de Wereldhavendagen.  

Familiedag
Zéker als het gaat om het versterken van het “familiegevoel” binnen jullie bedrijf hebben wij een mooi concept. De Wereldhaven Rotterdam familiedag! Of het nu gaat om het bekijken van stoere schepen, geladen met containers of om de moderne architectuur waarin de haven zich bevindt. Op zondag staat de haven in het teken van jullie bedrijfs familiedag. Jullie nodigen collega’s en hun familie uit en wij zorgen ervoor dat iedereen, van jong tot oud, met een glimlach huiswaarts keert! 


De prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen en het aantal gasten. Graag vertellen wij je meer in een persoonlijk (digitaal) gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor inspiratie en ideeën aangaande een bedrijfsevent danwel klantevent tijdens de Wereldhavendagen Rotterdam: Jodi Boom op 010-4135951 of jodi@pegasusevents.nl.


Kijk ook op de website van de Wereldhavendagen voor meer informatie en de zakelijke mogelijkheden. 

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk