Wereldhavendagen 2019

Op 6, 7 en 8 september gaan deuren en poorten open die de rest van het jaar gesloten blijven. Het thema dit jaar: "MariTeam". Ervaar het teamwork van de Rotterdamse haven en bekijk de mogelijkheden voor een fantastisch programma op en rond het water!

Zakelijke evenementen

Pegasus Events is preferred partner van de Wereldhavendagen. Hierdoor kunnen wij u en uw gasten unieke programma’s aanbieden. Of het nu gaat om een arrangement met vrij zicht op de avondshow en vuurwerk, een teambuilding game met diner of een exclusieve rondleiding bij een innovatief havenbedrijf; de programma’s worden op maat voor u gemaakt. 

Avondshow met vuurwerk

De show op zaterdagavond is het spectaculaire hoogtepunt van de Wereldhavendagen. Beleef de show en het vuurwerk aan boord van uw privé schip terwijl u geniet van een heerlijk diner.  
Bekijk >>

Wereldhavendagen Game

De stad verkennen, teambuilding en tegelijkertijd de Wereldhavendagen bezoeken? Het zijn elementen die allemaal terugkomen in de WHD tabletgame Explore010! 
Bekijk >>

Aanrader: Excursie door de haven

Alleen tijdens de Wereldhavendagen is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te krijgen bij de tot uw verbeelding sprekende bedrijven die normaal hun poorten niet openen voor publiek. 
Bekijk >>

Fotografie: Anne Reitsma

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De voorbereidingen naar de dag van de activiteit toe verliepen prettig, ook heel fijn is even een bevestigend gesprek de dag vooraf. De Tuk Tuk Challenge was heel erg leuk, het hele team was enthousiast erover. Naast de challenge zelf geven de groepsfoto en prijsuitreiking een extra teambuildingseffect eraan.

Searchlite BV, Amsterdam