Wereldhavendagen 2019

Op 6, 7 en 8 september gaan deuren en poorten open die de rest van het jaar gesloten blijven. Het thema dit jaar: "MariTeam". Ervaar het teamwork van de Rotterdamse haven en bekijk de mogelijkheden voor een fantastisch programma op en rond het water!

Zakelijke evenementen

Pegasus Events is preferred partner van de Wereldhavendagen. Hierdoor kunnen wij u en uw gasten unieke programma’s aanbieden. Of het nu gaat om een arrangement met vrij zicht op de avondshow en vuurwerk, een teambuilding game met diner of een exclusieve rondleiding bij een innovatief havenbedrijf; de programma’s worden op maat voor u gemaakt. 

Avondshow met vuurwerk

De show op zaterdagavond is het spectaculaire hoogtepunt van de Wereldhavendagen. Beleef de show en het vuurwerk aan boord van uw privé schip terwijl u geniet van een heerlijk diner.  
Bekijk >>

Wereldhavendagen Game

De stad verkennen, teambuilding en tegelijkertijd de Wereldhavendagen bezoeken? Het zijn elementen die allemaal terugkomen in de WHD tabletgame Explore010! 
Bekijk >>

Aanrader: Excursie door de haven

Alleen tijdens de Wereldhavendagen is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te krijgen bij de tot uw verbeelding sprekende bedrijven die normaal hun poorten niet openen voor publiek. 
Bekijk >>

Fotografie: Anne Reitsma

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was een geweldige dag! Mijn doel is bereikt..de 020-ers zijn fan geworden van Rotterdam;-) Jullie instructeur Ben deed het hartstikke leuk, ik vond het vooral heel prettig dat het op een volwassen manier werd gedaan. Super route en leuke opdrachten. Dus ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geslaagde dag!

KLM, Amsterdam