Speciale excursies

Absolute aanrader: excursies naar de havens!

Verras uw zakelijke gasten

Alleen tijdens de Wereldhavendagen is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te krijgen bij de tot uw verbeelding sprekende bedrijven die normaal hun poorten niet openen voor publiek. Dit jaar voor het eerst ook voor zakelijke groepen!

Complete programma’s

In overleg kunnen we samen met u een exclusief en verrassend excursieprogramma verzorgen dat alles te maken heeft met deze bijzondere dagen. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding bij APM of ECT. Of toch liever een bezoek aan de Fruit Terminal? Wij maken een geheel verzorgd programma zodat u zich volledig kunt richten op uw gasten.

Combineren met de avondshow?

Het hoogtepunt van de Wereldhavendagen is zonder twijfel het programma op de zaterdagavond! Een bijzonder schouwspel op de Rotterdamse Maas dat wordt afgesloten met een fraaie vuurwerkshow. Wilt u dit met uw collega's of relaties van dichtbij beleven? Kijk dan hier voor de mogelijkheden voor uw zakelijke groep.

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Neemt u dan contact op met Annemieke Kok via 010-413 59 51 of per email, zodat we een exclusieve en bijzondere excursie voor uw personeel, relaties of gasten kunnen maken.

Foto's: Anne Reitsma Fotografie

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wij vonden het event bijzonder goed geslaagd, jullie hebben er echt iets heel moois van gemaakt, met een excellente keuze van eventlocatie alsook afterparty. Ik heb unaniem van vele mensen zeer lovende kritieken gekregen over het event en de organisatie. Kortom, we waren er zeer blij mee!

Deloitte, Rotterdam