Minder werkstress: vergroot werkplezier door evenementen

Deze week is het de Week van de Werkstress, met als thema werkplezier. Werkstress komt steeds meer voor en het aantal burn-out klachten onder werknemers groeit. Als werkgever kunt u daar iets aan doen, namelijk door het werkplezier te vergroten. Werkplezier kunt u vergroten op verschillende manieren, waaronder het inzetten van evenementen. Lees meer in dit artikel.

Week van de Werkstress

De organisatie van de Week van de werkstress geeft een aantal tips waarop u kunt bijdragen aan het reduceren van werkstress in de vorm van een top 10. In het kort zijn dit de volgende punten: vrijheid, betrokkenheid, waardering, stil staan bij wat is goed gegaan, flexibele werktijden, afstemmen van werk op capaciteit, complimenten geven, passend werk, investeren in kwaliteiten en successen vieren.

Werkstress reduceren door events en teambuilding

Met evenementen kunt u betrokkenheid opbouwen, relaties of werknemers waarderen en successen vieren. Dit zijn 3 belangrijke punten in het reduceren van werkstress. Wij geven u een drie soorten evenementen die bijdragen aan het werkplezier. 

1 Belonen en waarderen met incentive reis

Een incentive is een manier om uw personeel te motiveren, inspireren of prikkelen. Een beloning voor de prestaties van uw team. Een voordeel voor het bedrijf naast tevreden medewerkers, is een potentiële verhoging van de omzet: Door middel van de goede inzet van een incentive is bewezen dat omzetten kunnen stijgen. Dit komt mede doordat personeel heeft ervaren dat werken beloond wordt en het een boost geeft. De motivatie zal toenemen.

Meer over incentive reizen

2 Verbinden en betrokkenheid door teambuilding

Het team wordt uit haar bekende omgeving gehaald en gaat een andere activiteit doen. De teamleden leren elkaar beter kennen en waarderen tijdens zo’n evenement. Door middel van een ontspannen sfeer zult u zien dat uw personeel zich meer als team gaat opstellen.

Meer over teambuilding

3 Vieren en waarderen door bedrijfsevenement

U laat klanten of medewerkers weten dat u de samenwerking waardeert. Het stelt u ook in de gelegenheid om eventuele ‘offline’ banden aan te halen. Speel in op relaties en verbondenheid door gezamenlijk tijd door te brengen op een leuke manier.

Meer over bedrijfsevenementen op maat

Over Pegasus Events

Betrokken, enthousiaste mensen zorgen voor het succes van uw bedrijf. Om langdurige betrokkenheid te bereiken, zijn gezamenlijke ervaringen onmisbaar. Voor zakelijke klanten werken wij iedere dag met veel plezier en creativiteit aan events die bijdragen aan die betrokkenheid. Ons motto: ‘We make performance fun’. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende relatie- en bedrijfsevents aan (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het behouden en verbeteren van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Mijn collega’s hebben het uitje als zeer positief ervaren. Voordeel van de bingo is dat hij eigenlijk voor een ieder te doen is en dat mensen er een eigen invulling aan kunnen geven (competitief, rustig aan doen of er een lekkere wandeling van maken). Het materiaal was prima in orde en ook de wijze waarop Mike eea bracht droeg er zeker bij aan het enthousiasme. De tocht met de watertaxi maakte het voor de meesten wel helemaal af.

Politie, Rotterdam